HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Gorgonita:
Körülbelül a történet felénél megsejtettem, hogy JJ JJJ unokája. Már terveztem is, hogy majd a fórumon elővezetem teóriám, és mekkora diadal lesz, ha véletlen ráhibázok. Erre a végén nem elárulják, hogy nehogy már sikerélményem legyen.
Ezzel együtt szórakoztató kis rész volt. Az rajzokat, mozdulatokat én is valamivel dinamikusabbnak éreztem.
Ha jól értettem Hélya az egyik keselyű lánya volt, akit a másik Keselyű készített fel? Dongó személye viszont homályban maradt, és mintha őt is instruálta volna valaki a háttérből.
Hangulatos volt a családi fagyizás, Brad sikátoros jelenete, ami egy M.J. féle ismerem a titkodat jelenethez is elvezethet idővel. Erről jut eszembe hogy anno mintha Peter szemüveges barátnője is mintha megsejtette volna, hogy ő a Pókember -ennek lett valami következménye később?
A verekedések humora is a régi "atyai" időket idézte -bokakötözés, csapda. Mi több, most még Phil-bácsi is humoros volt a gyakorlataival.
kihaeennem:
Megvolt a Póklány...na nem ÚGY!
Mintha új rajzolója lenne a sorozatnak, vagy már az előzőben is ez volt? Mindenesetre nekem bejön.
A történet egész jópofa, bár hosszú távon nagyon unalmas lesz, ha Póklány megküzd X fiával, Y lányával, vagyis Pókember összes ellenségének leszármazottjával.
Erről jut eszembe, azt már nem lőtték le egyszer, hogy JJ JJJ unokája?
Mert én annyira biztos voltam benne, hogy az, hogy amikor a végén kiderült, hogy tényleg, és ment a nagy ledöbbenés May részéről, akkor én is ledöbbentem, hogy ennyire kiszámítható ez az egész?
Na most lehet, hogy ez egy kicsit zavaros volt
Egy a lényeg, Póklány kell! Szóval csak így tovább, várom a folytatást!
talgaby:
Huh, neked aztán van fantáziád...
Ez a világ nem több, csak egy alter univerzum, ahol nincs szupererő. Így alakult ki. Galactus mintha már ki lettt volna zárva a körből valahol a kezdeteknél. És nagyon jó és logikus oka van annak, hogy miért alakultak ki azok a látomások. A végén majd rájössz.
Inner Circle:
Erőtlenül: sok utalás van arra, hogy Galactus-szal van valami balhé a pszichomókus eredeti világában, amikor jószerivel az összes szuperhős küzd ellen, és utána kerül ebbe a másikba. És láthatóan az időben is jócskán visszacsúszott. Ötlet: miután Galactus az eredeti világban nem bírt a szuperhősökkel, belenyúlt a múltba és megváltoztatta a szuperhősök eredetét (és valahogy rávette Thort hogy ne gyüjjön a Földre, meg a különféle űrbéli rablóbandákat hogy szintén ne jöjjenek, meg kiirtotta Atlantiszt meg egyéb bökkenők ). Aztán majd felbukkan és felzabálja a védtelen Földet.
G. valamelyik ügynöke pedig szintén visszajött és az X-fegyverrel eltünteti azokat, akik lebuktathatnák az összeesküvést. Xavier a mutáns ereje nélkül is veszélyes (pláne ha kiderül, hogy megvolt a mutáns ereje, csak valahogy elfojtották), a pszichomókus szintén kockázatos, és Dr Strange után Reed Richards lehet a következő.
kihaeennem:
Powerless #3:
Az első rész bejött, a második már nem kötött le annyira, a harmadik részre elkezdtem unni a történetet. Nincs vele különösebb kondom, csak annyi, hogy nem nagyon van türelmem az olyan típusú sorozathoz, ami csak lassan adagolja az információt, és a slusszpoénra épít. Ráadásul az első rész óta van egy sejtésem, ki lehet a pszichodoki. Azon lepődnék meg, ha nem találtam volna el...
Azért ha elkezdtem, már végig is olvasom, de nem hiszem, hogy képregényes mérföldkőként fogok rá tekinteni.
Viszont a honosítás korrekt, mint mindig!
Na megyek elolvasni az új Póklányt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése