HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
kaine:
--- Idézet ---ezt láthattátok magyarul is a Tomicho Projecten belül, jelenleg nem tudom, elérhető-e a Spidertom-on.
--- Idézet vége ---
Én tudom: nem. Nemsokára majd egy új honlapon újra lesz.
Galamb:
Nekem is nagyon bejön az Erőtlenül story-ja csak a szereplők megrajzolásánál jobban figyelhettek volna régebbi "külsőre" Pl. Stacy kapitányra rá sem lehet ismerni.
Amúgy a HZs-n a póklány a kedvencem, bár az utolsó szám elég gyengus volt.
Micho:
--- Idézet ---Továbbra is tetszik az Erőtlenül.
--- Idézet vége ---
akkor itt is az újabb rész
Frissülés!
•Erőtlenül 5/6
két utalást találtam a képregényben, amit megosztok veletek, hogy teljes legyen a kép:
1. a borító
) borítójának
2. Brian (M. Bendis)
Inner Circle:
Továbbra is tetszik az Erőtlenül. Feltűnik a jó öreg Kardfogú is, és ez ismét aktualitást ad egy régebben feltett kérdésnek: hogyhogy Rozsomák, azaz Logan nem harapott már réges-régen fűbe (hiszem az 1800-as évek végén született, és mutáns öregedés-gátló tényezők nélkül nem élhetett ilyen sokáig)?
Gondolkoztam a dolgon... szóval ha Rozsi nem mutáns, akkor az Origin-ben sokminden másképp történik: a bátyja sem az, a bátyját nem zárják börtönbe évtizedekre, az anyja nem kap idegösszeomlást és végül valószínűleg halomra lövi mindannyiukat Thomas Logan, a kertész, aki felkapta a vizet és berontott a házba egy mordállyal, akit ugye a kis James a karmaival ölt meg. Karmok nélkül nem ölheti meg, inkább az öli meg őt. De ha mégsem, akkor is egy beteges gyerkőc marad és aligha él sokáig.
Úgyhogy az Erőtlenül-beli Logan inkább a bátyja leszármazottja lehet, és a jóisten se tudja, hogyan kapta a Logan nevet
Inner Circle:
--- Idézet ---Osbornéknál az elmebaj örökletes?
--- Idézet vége ---
Igen, van egy ilyen mondás: "Az elmebaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam."
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése