HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Tomicho Project
kaine:
Igaz, ami igaz: évi 9 kötet biztos bukó. Valahogy máshogy kéne nekiállni...
keildavid:
--- Idézetet írta: kaine ---Ja, most van egy kis időm. Egyszer majd kiadok egy Y-Preacher-Birds of Prey hármast külön kötetekben, hogy a DC is elégedett legyen.
--- Idézet vége ---
Hát ezt egy szép álomnak nevezem. Az Y, a Prédikátor és a Birds of Prey külön kötetek nagyszerű lenne. De úgy tudom, hogy a Marvel kötetekből is lesz folytatás az Új Bosszú Angyalainak kihagyás nélkül(ha jól mondom) és a Pókembernek is(ebből valószínűleg válogatás lesz). Összesen kb. 6 kötet: 3 Pókember és 3 Új bosszú Angyalai(ha ehhez hozzá számítjuk a Mutánsvilág és az Új Titkos Háború minit). De az idén megjelent 2 Póki és 1 Mutánsvilág. Az idén még lesz egy Póki és egy Új Bosszú Angyalai. De ha ezeket összeszámolnánk, akkor ez kb. 9 kötet lenne egy évben. 3 Pókember, 2-3 Új Bosszú Angyalai, egy Y, egy Prédikátor és egy Birds of Prey. Hát ez egy szép ötlet. Majd meglátjuk hogy fog sikerülni. De amúgy nekem is jó volt ezekről beszélgetni.
dr samson:
Vagy a mostani számokat...
kaine:
Nem, Hellblazer szerintem nem. Még nem győzött meg, bár lehet, hogy csak Garth Enniseset kéne olvasnom.
dr samson:
A Preacher helyett rakjunk bele inkább Helblazert!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése