HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Tomicho Project
szpÁDÁMen:
Oh, dehogynem, hülye vagyok, persze, és ezúton is bocsánatot kérek a figyelmetlenségemért! Csak tod a ToMicho MICHO része miatt gondoltam, hogy esetleg hátha te írod be. Bár ezt nem tudom miért éreztem így...
És hogy én betegyem: TOMIcHO= TOMI+MICHO
kaine:
Ez gyorsan a kedvenc smiley-m lesz azt hiszem... a kredites... hahaha!
Micho:
--- Idézet ---Ha jól sejtem, az Y-Man még csütörtökön napvilágot lát, legalábbis Micho beírási sebességére gondolván... Már jöhetne valami olyan, amivel "benevezhetnék" a véleményezési versenybe!
--- Idézet vége ---
ezt a sorozatot Recsi jegyzi, ő a szuper-gyors beírója, nem olvastad a kreditben?
még a végén minden beírást rámkennél, mi? én csak a borítót, és a címfeliratokat készítem hozzá a 3-ik számtól kezdve.
kaine:
--- Idézet ---sajnos a frissítés, mégha csütörtökön lesz is, és a mai napon de kicsit később,
--- Idézet vége ---
Uh... mennyire későn...? Egész este fenn voltam, erre vártam...
Micho:
--- Idézet ---Figyi, megpróbálom elolvasni a mai frissítést, bár nem tudom mikor, mert még nincs kinn, én meg holnaptól hétfőig nem vagyok itthon.
--- Idézet vége ---
sajnos a frissítés, mégha csütörtökön lesz is, és a mai napon de kicsit később, mert pár dologgal nem tudtam még végezni. bocsi, majd ki fogok találni vmit a jövőben az iylen frissítés problémák megoldására.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése