HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Tomicho Project
Micho:
--- Idézet ---Y 6.:
A beírás nagyon szép. A borító, a főcím stb. látszik, hogy jó kezekben van a sorozat.
--- Idézet vége ---
Recsi nevében is köszönöm
Spidáj:
Szerintem a fordítás is atomkirály volt !!!!!!!!!!!!
(Kaine>> ezér olcsóbban jár a pókember )
De télleg jó
Blue S:
Y 6.:
A beírás nagyon szép. A borító, a főcím stb. látszik, hogy jó kezekben van a sorozat. A fordítás úgyszintén.
Valahogy furcsa érzésem van ezzel a képregénnyel kapcsolatban. A történet nagyon jó és tényleg sok az izgalom, alig várom már, hogy olvashassam a következő részt, de:
- szerintem hasonlít annyiban a Prédikátorhoz, hogy rengeteg benne az ötlet, de ezt sem lehet a végtelenségig nyújtani. Szóval egyszer vége kell legyen, különben ellaposodik a sztori.
- Mire is gondolok: például Yorick nem lehet mindig ilyen béna, hogy leverik a csajok, meg állandóan elveszik 355. mellől, mert akkor sablon érzése támad az embernek. Kb. mint a Gyűrük Urában, mikor Frodót mindig megszúrták, elesett stb. Félreértés ne essék, vagy 30-szor láttam mindhárom részt és imádom, de ha a negyedikben is ez lett volna, akkor elhúzom a szám.
Persze lehet, hogy a 7. rész máris rám cáfol. Remélem, minnél hamarabb.
Micho:
--- Idézet ---Nagyon jó volt az 5. rész. Kár, hogy a fordító nem tudja tovább vállalni, nagyon színvonalas volt.
--- Idézet vége ---
ez így van
--- Idézet ---Cassidyn és az újságíró haverján szétröhögtem az agyam
--- Idézet vége ---
hát az vadállat volt... ilyen mikor két régi jó haver újra találkozik
--- Idézet ---Apropó, Amputer: A Texasi láncfűrészes mészárlás 3. részében, a láncfűrészes, Bőrpofa szintén leszedi áldozatai arcát. Rögtön a film jutott eszembe.
--- Idézet vége ---
A Bárányok Hallgatnakban emlékeim szerint Hannibal doktor úr is előszeretettel nyúzta le az arcbőrt...
--- Idézet ---várom a folytatást!
--- Idézet vége ---
reméljük nem kell majd sokat várni
Blue S:
Nagyon jó volt az 5. rész. Kár, hogy a fordító nem tudja tovább vállalni, nagyon színvonalas volt.
Cassidyn és az újságíró haverján szétröhögtem az agyam, de Tool sem volt semmi. Remélem, azért majd megmutatja a zsarukollégáinak, hogy ő sem véletlenül rendőr. Bridgesnek úgy látszik van valami vaj a füle mögött, talán pont Amputerrel van kapcsolatban?
Apropó, Amputer: A Texasi láncfűrészes mészárlás 3. részében, a láncfűrészes, Bőrpofa szintén leszedi áldozatai arcát. Rögtön a film jutott eszembe.
Van egy két izgalmas száll most is, szóval: várom a folytatást!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése