HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Tomicho Project

<< < (51/56) > >>

Micho:

--- Idézet ---Y 6.:

A beírás nagyon szép. A borító, a főcím stb. látszik, hogy jó kezekben van a sorozat.
--- Idézet vége ---
Recsi nevében is köszönöm

Spidáj:
Szerintem a fordítás is atomkirály volt !!!!!!!!!!!!      
(Kaine>> ezér olcsóbban jár a pókember   )
De télleg jó

Blue S:
Y 6.:

A beírás nagyon szép. A borító, a főcím stb. látszik, hogy jó kezekben van a sorozat. A fordítás úgyszintén.

Valahogy furcsa érzésem van ezzel a képregénnyel kapcsolatban. A történet nagyon jó és tényleg sok az izgalom, alig várom már, hogy olvashassam a következő részt, de:

- szerintem hasonlít annyiban a Prédikátorhoz, hogy rengeteg benne az ötlet, de ezt sem lehet a végtelenségig nyújtani. Szóval egyszer vége kell legyen, különben ellaposodik a sztori.

- Mire is gondolok: például Yorick nem lehet mindig ilyen béna, hogy leverik a csajok, meg állandóan elveszik 355. mellől, mert akkor sablon érzése támad az embernek. Kb. mint a Gyűrük Urában, mikor Frodót mindig megszúrták, elesett stb. Félreértés ne essék, vagy 30-szor láttam mindhárom részt és imádom, de ha a negyedikben is ez lett volna, akkor elhúzom a szám.

Persze lehet, hogy a 7. rész máris rám cáfol.  Remélem, minnél hamarabb.

Micho:

--- Idézet ---Nagyon jó volt az 5. rész. Kár, hogy a fordító nem tudja tovább vállalni, nagyon színvonalas volt.
--- Idézet vége ---

ez így van  

--- Idézet ---Cassidyn és az újságíró haverján szétröhögtem az agyam
--- Idézet vége ---

hát az vadállat volt... ilyen mikor két régi jó haver újra találkozik  

--- Idézet ---Apropó, Amputer: A Texasi láncfűrészes mészárlás 3. részében, a láncfűrészes, Bőrpofa szintén leszedi áldozatai arcát. Rögtön a film jutott eszembe.
--- Idézet vége ---

A Bárányok Hallgatnakban emlékeim szerint Hannibal doktor úr is előszeretettel nyúzta le az arcbőrt...  

--- Idézet ---várom a folytatást! 
--- Idézet vége ---

reméljük nem kell majd sokat várni

Blue S:
Nagyon jó volt az 5. rész. Kár, hogy a fordító nem tudja tovább vállalni, nagyon színvonalas volt.

Cassidyn és az újságíró haverján szétröhögtem az agyam, de Tool sem volt semmi. Remélem, azért majd megmutatja a zsarukollégáinak, hogy ő sem véletlenül rendőr. Bridgesnek úgy látszik van valami vaj a füle mögött, talán pont Amputerrel van kapcsolatban?

Apropó, Amputer: A Texasi láncfűrészes mészárlás 3. részében, a láncfűrészes, Bőrpofa szintén leszedi áldozatai arcát. Rögtön a film jutott eszembe.

Van egy két izgalmas száll most is, szóval: várom a folytatást!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése