HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Tomicho Project
kaine:
Tomicho project... de rég is volt már!
keildavid:
Most hogy mondod tényleg. Olvastam a Spidertom főoldalon, hogy az Y és talán a Prédikátor sorozatnak is lett volna esély a megjelenéshez. És igazad van, ha megjelenik akkor nem kell vissza rakni. Ha viszont mégsem jelenik meg, akkor talán igen. De kitudja? Még bármi lehetséges.
Sepi:
Egyenlőre nem fog visszakerülni, amíg 1000%-os visszajelzést nem kapunk a kiadótól, hogy nem fogják folytatni.
keildavid:
Hát ez így van. Voltak fejlemények az Y-ról, de ahogy mondtad zozi56 mégse jött össze. De még bármi lehetséges, ha az idén nem, talán jövőre még lesz esély...talán, de nem biztos. És ha már ide is jött hozzászólás. Egyszer már említettem a Prédikátorról, hogy az 1-7. részét elolvastam január-február környékén. Erről lenne egy-két kérdésem. A Prédikátor 1-7. részét tervezitek vissza rakni? Meg a fórumon olvastam a következőt: Prédikátor #13-#16 Vadászok 4/1-4. Ezt a képregény akkoriban nem találtam az 1-7. rész között. Miért? És ezek mind vissza kerülnek? A folytatás pedig nem valószínű, hogy lesz, mert úgy tudom ezt kaine foglalta le akkoriban és ez a Spidertom örökségből való.
zozi56:
De, azóta voltak fejlemények, az Y nagyon erősen kiadásesélyes lett, csak aztán mégse jött össze. Túl sok pénzzel tartozik az Alexandra a Kingpinnek...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése