HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
mano:
örülök Nim, hogy ilyen jól átlátod a helyzetet.
örömmel tölt el, hogy ha ilyen téren valami gond lenne, akkor rádbízhatjuk a dolgot, mert nagyon értesz hozzá!
Nimrod:
Lehet, hogy elavult volt, ezt a két alapvető dolgot mégis tudta és még a böngészőkkel se akad össze.
Az, meg hogy van naptárrendszer a fórumban... Hát istenem. Legyen ettől modern.
Micho:
--- Idézet ---szmájlikészlet.
gyerekek, dehát mit is vártunk micho-tól?
--- Idézet vége ---
nem is vártam mást tőled
viszont Nimrod, te is írtad, hogy nem jók az alap szmájlikészletek, amik eredetileg voltak. igazából nekem se teccettek, aztán rájöttem, hogyan lehet lecserélni őket. Áthoztam a KN-ről meg az ST-ről amik jók voltak, meg persze a régi Hzs fórumból is a lövöldözőst, stb ami elhagyhatatlan. nem érzem vészesnek, hogy több készletből származnak.
jah, egyedül a ninját tartottam meg, hogy idegesítsem vele mano-t és Mann-t
más: avatar ügyben engem keressetek meg, ha nem tudtok választani a fenn lévők közül (az alap galérián kívül még nyílt egy "új avatar" galéria, vagy 200 képpel: dark, fantasy, manga témában is!) Vagy ha valaki át akarja hozni máshonnan a megszokott sajátját, elintézem, írjatok privit. (Nitro, neked is készül)
mano:
--- Idézet ---Hmm. Az a jó ebben a Fórumban, hogy itt működik egy rakás dolog, ami a KN-en nem, pedig ez ugyan az a rendszer és nem értem, hoyg ott mér nem így van, mint itt, ahol meg jól működik, ami ott nem jó.
--- Idézet vége ---
a fanzine fóruma meg mikor felraktátok már elavult volt, de ezt mégsem hangoztatjuk orrbaszájba, de ha neked jólesik váljék egészségedre.
szmájlikészlet.
gyerekek, dehát mit is vártunk micho-tól?
<-- ez tényleg értelmetlen, a wartburgról nem is beszélve
Nimrod:
Hmm. Az a jó ebben a Fórumban, hogy itt működik egy rakás dolog, ami a KN-en nem, pedig ez ugyan az a rendszer és nem értem, hoyg ott mér nem így van, mint itt, ahol meg jól működik, ami ott nem jó.
Szal. Tök jó, hogy ez a Fórum végre olvasottként jeleníti meg, amit már olvastam.
Ezt a Fanzine Fórum ugyan már fél éve is tudta, de nem baj, a konkurencia lassan felismeri a haladás fontosságát.
Szal vol2. Tök jó, hogy ebben a fórumban a legutolsó hozzászólás kerül legfelülre.
Ezt a Fanzine Fórum ugyan már fél éve is tudta, de nem baj, a konkurencia lassan felismeri a haladás fontosságát.
Ugyanakkor engem mondjuk idegesít, hogy a szmájlik nem egy készletből származnak, hanem össze van szedve minden féle.
Meg még biztos lesz majd ami idegesít, de azt majd leírom, ha feltámadt bennem az érzés.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése