HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (147/152) > >>

Mann:
Drake nevű felhasználó nincs. Nem lehet, hogy volt ennek valami előzménye? (   ) Mindenesetre próbálj meg regisztrálni
Grr : nagyon kedves, hogy így kívülállóként tünteted fel magad, pedig KN Team tag vagy...

1.Igen ez a külső elérhetőség nem rossz ötlet, de asszem te még be tudsz lépni, nyugodtan megírhatod ott is... Bár a régi fórumon ott voltak az elérhetőségek a stáblistában... úgyhogy ez gondolom friss probléma...

2. Nyugodtan kiírhatod a nevemet, mindenki tudja, hogy kiről beszélsz...
A fogadtatás segítőkész, bár erről te és a többi okoskodó nem tudhat, mert elöször PM-et küldünk a delikvenseknek és csak többszöri baki után írunk a fórumba. Csak 4-5 dolog van amivel vigyázni kell, a GYIK felhasználóbarátra van lebutítva, hogy az is értse, aki most először netezik. Persze, ha valaki többszöri figyelmezetés ellenére se olvassa el ne csodálkozzon... Más kérdés, hogy próbálkoztunk anno mindenféle mézesmázos dolgokkal, de mindenki letojta...
így működik.

Dr. Grrr:
Mostantól lehet, hogy nem kívánatos személy leszek a K.Neten, de úgy érzem, valamit szóvá kell tennem.

--- Idézet ---látom gyűlik azok száma akinek valami gondja van a Kn-el, vagy az oda való bejelentkezéssel.
de eszetekbe ne jusson ott valakit felkeresni és elmondani neki!
   S
--- Idézet vége ---
Drake védelmében:

1.
Egy akkora honlapnak, mint a K.Net, véleményem szerint nem ártana valami frekventáltabb helyen közzétenni néhány elérhetőséget, nem csak eldugni egy sarokba a bejelentkezésnél. Ha ezt nem teszitek (amire bizonyára jó okotok van   ), akkor ne csodálkozzatok és legfőképpen ne  -ozzatok, ha akadnak olyanok, akik, mint most is, máshol panaszkodnak!
Bár, ha belegondolsz, ezzel is célt ért.  

2.
A fórum és egyáltalán a honlap szolgáltatásait nem készség szintjén használókat fogadó stílus egyes moderátorok részéről nem ritkán erősen visszatetsző, függetlenül attól, hogy az illető kiérdemelte-e, vagy sem.  

Drake:
Megfogadtam a tanácsodat, és körülnéztem a K.N.-n, de nem lettem okosabb.  
De ha már erre jártál, a következő a problémám: a bejelentkezéskor kiírja, hogy nincs ilyen felhasználó (pedig még e-mailt is kaptam azzal a névvel). Mit csináltam rosszul?

mano:
látom gyűlik azok száma akinek valami gondja van a Kn-el, vagy az oda való bejelentkezéssel.
de eszetekbe ne jusson ott valakit felkeresni és elmondani neki!
  S

Drake:
Hello, nekem tetszik ez az új fórum. Az elején egy kicsit megijedtem, mert ez a "motor" a Képregény Neten nekem nem igazán működött rendesen (még ma sem tudok bejelentkezni), de csak gratulálni tudok a jól sikerült munkához!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése