HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (146/152) > >>

kaine:
Egy Silent Hill-es honlapon találtam, onnan hoztam. Igen, én tettem be.

Micho:

--- Idézet ---Ne feledjük persze, hogy ezt a sokat dícsért smiley-t a Spidertomról csórták...    
--- Idézet vége ---
ezt meg kell cáfolnom, mert aki berakta, az vagy a Hzs régi fórum egyik topikjából csórta (ahova sajnos nem tudtam betenni a szmájlik közé, és csak képként illesztgettem be), vagy csak később talált rá magától  (te raktad be?) amúgy csodálkoztam is rajta, mikor a múltkor találkoztam vele az ST-n mikor áthoztam onnan ezt  -->

kaine:

--- Idézet ---:fanboy:  És van headangelős smiley, vagy ezt már mondtam volna? :fanboy:
--- Idézet vége ---
Ne feledjük persze, hogy ezt a sokat dícsért smiley-t a Spidertomról csórták...    

Graf-X:

--- Idézet ---Elsődlegesen kítűzött célom, hogy a fórumozók jól érezzék magukat
--- Idézet vége ---
Légyszi vetkőzz és hozzál sört! Aztán büntess!  
Egyébként eddig jól végezted a dolgodat, pillanatnyilag ez a legközvetlenebb fórum és szerinntem rekord mennyiségű hozzászólás született pár nap alatt!
 :fanboy:  És van headangelős smiley, vagy ezt már mondtam volna? :fanboy:

mano:

mindig Mann a hibás, ez nem kétséges.  

Doktor (  ), téged eddig se kívántunk, ez szerintem nem fog változni!    

ami pedig a moderátorainkat illeti, ha valamelyiket jogosan érne panasz nem gondolod hogy többé nem viselkedne úgy? nem megyünk neki mindenkinek publikusan az első baklövése után, ez csak természetes, de egy idő után betelik a pohár.

az elérhetőséget illetően igazat adok, és elnézést is kérek a jelenlegi tényleg "elérhetetlen" helyzet miatt.    az emilcímek egyébként a sorozatos spammelés miatt kerültek le.
a megoldás ötlete megvan, de megvalósítani csak este fogom tudni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése