HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
Nimrod:
Itt is fel lép a FireFox alatti hozzászólás eltűnés.
öreg pajtás:
--- Idézet ---Adminlány! Az megoldható, hogy ha belépek 1 topicba, nem kapásból az első oldalra dob ki, hanem oda, ahol,a legfrissebb hozzászólás van?
Köszi, Drága
--- Idézet vége ---
Minden megoldható nekem sem tetszik ez a dolog, majd megkörnyékezem a megfelelő embert, hogy normálisan mutassa a dolgokat.
jééé.. és Porthos-nak máris tele van a korsója! csak be ne rúgjon! nem túl fiatal ehhez?
Spidáj:
Jóötlet hogy rólam nevezzük el :fanboy:
Egyébként SUM 41 -ra is lehet így h.b-elni (jópár számra)
Bár az újakra nem tudom, (az új albumról még csak egy számot hallottam de az nagyon király :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: :fanboy: )
Viszont mivel főleg a SUM 41-ra használom legyen a neve SUM 41 Smiley :fanboy:
Az mondjuk engem is idegesít hogy írás után nem a legújjab oldalra rak vissza + ha belépek a fórumba akkor is.
De sebaj :fanboy: :fanboy: kezdem +szokni
Micho:
Ádám: ha a Hzs főoldalon nyomsz a fórumra, ha nem is új ablakban, de teljes képernyőben hozza be a fóumot. aztán a fórum főablakában, a "vissza a jövőbe" feliratra kattintva visszajutsz az oldalra.
szpÁDÁMen:
--- Idézet ---
--- Idézet ---Csak egy kérésem lenne: Micho, nem lehetne megcsinálni, hogy a főoldalról a fórum link közvetlen külön ablakban nyíljon meg?
--- Idézet vége ---
Szerintem meg lehet, de miért nem rakod a kedvencek közé ?
http://halozsak.tlof.hu/forum/index.php?
--- Idézet vége ---
Nos, mindössze csak azért nem, mert sosem otthonról netezem, hanem suliból, könyvtárból, de azért köszi!
Én is repetázok:
Nos, mindössze csak azért nem, mert sosem otthonról netezem, hanem suliból, könyvtárból, de azért köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése