HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
regnar:
Emberek szeptember 12-óta most először valami oknál fogva újra be kellett jelentkeznek a fórumba... Nem akart beléptetni...
letsgo:
Mivel karácsony alkalmából szép számmal összegyültek a képregények ezért letöltöttem a képregény nézőt. Nagyon tetszik, egyszerű, de áttekinthető és nagyon hasznos. Ajánlom azok figyelmébe akik még nem töltötték le.
szpÁDÁMen:
NOs, igazán jól esik, hogy valaki rám gondolt. Fuhh, olyan időszakomat élem, hogy napi 28 óra is kevés lenne. Az az igazság, nagyon nekiálltam honlapot szerkeszteni, (nem a sajátomat csak) megpróbálok mindent jól kitanulni, suliba kellettem egy tök új honlapot csinálni, és elvette három hetemet. Alig tudok képregényt olvasni meg beírni, mert nincs időm!! Aztán osztályomnak is honlapot szerkesztek, meg benn vagyok az iskolám honlapszerkesztő brigádjában is.... És akkor még nem beszéltem, hogy tanulnom kell.... Meg mostanában nem volt Pókos frissítés a HZs-n... De még eccer köszi az érdeklődést. Most lement a suliba kellő honlap, megpróbálom újra megtalálni az egyensúlyt...
regnar:
kihaeennem meg SzpÁDÁMen úgy eltűnt. HOL VAGYTOK??? Vagy csak nekem hiányoznak?
Troll:
Hi... Én raktam oda a felolvasást, poénból...
Ha nagyon zavar kikapcsolohatom...
http://www.vilaghallo.hu
Vagy berakhatok egy lejátszót, és akit érdekel az lejátszathatja magának... esetleg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése