Itt válaszolnék most a Fórumjáték topicra...
Nagyon jól esett az utolsó néhány sor, hidd el nekem is fáj mindez, hogy így elmaradtam, dehát az iskola nem enged... Ha már itt tartunk, hogy mi fáj, akkor nekem nagyon, de nagyon fáj, amit a hírekben olvastam!! Egy rövid, egyszerű kérdésem lenne: miért?? Tényleg nagyon nem szeretném, hogy elmenj!! Én Zaj-t nem ismertem, nem tudtam akkoriban mit írni. De Téged igen, és számomra nagyon fontos barát voltál!! Tomin kívül Te biztattál, meg segítettél nekem a kezdetekben a leginkább. Rengeteg dolgot köszönhetek neked... Valami űr elkezd terjedni bennem, amikor csak gondolok arra, hogy elhagysz minket!!
Tényleg, mennyire hagysz el mindent? Nem is fórumozol, meg semmi, vagy csak az oldal szerkesztéséből lépsz ki? És mi van a Venom - Lethal Protectorral, aminek úgy örültem, hogy te írod be. Egy hangulata van bennem a te beírásaidnak... Biztos ismersz már annyira, hogy tudd: egy-egy hangulat nekem mennyit jelent.
És börzére jössz? Amikor egyszer voltam, sajnos nem voltatok ott, van esélye, hogy egyszer élőben is találkozunk?
A fórumjátékhoz még: nem egészen ehhez kapcsolódik, de azt el kell mondanom, hogy a héten kb. 400 MB-nyi anyagot töltöttem le a Hálózsákról, olyanokat, amik hirtelen nem érdekeltek, még nem voltam itt, mikor felmentek, vagy csak nem láttam őket. Szóval a hiányaimat majd pótolni igyekszem....
Szval utoljára: remélem még sokáig elhúzódik, míg itt maradsz velünk, mert nagyon fogsz hiányozni. Egyébként a legjobban azért szerettem véleményezni, mert te részletesen válaszoltál rá!