HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (126/152) > >>

Spidáj:
Ezt már rég akartam kérdezni.
Ez a BESÚG funkció mire jó?
És használta már vki?

Troll:

--- Idézet ---Viszont a Sci-fi/Fantasy reszleg boritojan egy nagyon hires fantasy host velek felismerni, aki eddig nem szerepelt a HZS-n. Csak nem...? 
--- Idézet vége ---
Jól van Pedró bevallom tőled loptam!
Majd még annyi újítást tervezek, hogy az egyes letöltő oldalról a főcímre kattintva az elosztó oldalra kerülhessen vissza az ember. Pl. az új Y-man oldalon a címre katintva a többi rész linkjeit mutató oldalra kerülne az ember.

Nitro:
Én is egy ilyen "de"-s mondattal kezdem: Szerintem is nagyon szép lett, minden elismerésem, de én mindig a hírekből töltöm le a legújabbakat.  
Ettől függetlenül, csak így tovább!  

kaine:
Nekem is kifejezetten tetszik, bár elsőre tényleg keresgélni kellett az új Y-t (bár nem sokáig  ). De jobban néz ki és már elég sok volt, hogy mind egy helyen legyen.
Meg gondolom nem akartad, hogy hasonlítson a spidertomra...  

letsgo:
Nekem nagyon tetszik ez az új letöltő oldal. Áttekinthető, szép, és tömöt. Szerintem így pont jó ahogy van. Lehet, hogy most csak azért mondom mert a Fan Artban ott van a Lego Nascar egyik képe. Nagyon király. Régi szép emlékeket idéz.

Csak szerintem a Legos szekció lehetne egy kicsit rendezetebb, mondjuk úgy, hogy Hachier Legos képregénye és Letsgo Legos képregénye, tehát nem együtt mind a kettő, mert ez így nem olyan áttekinthető. Ezt most nem sértésnek szántam, főleg azok után, hogy nagy meglepi ért, már mint tudtam róla, hála Galen barátomnak, erről többet Ünnepnaptár

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése