HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
talgaby:
Hm, érdekes felvetés. Ki tudja, talán majd egyszer. Egyelőre még az sincs nagyon eldöntve, melyik Pók-sztorik jöjjenek. Legalábbis részemről. Aztán majd kiderü, hogy s mint lesz úgy általánosságban. De ez a May nénis nem is rossz ötlet...
Punkológus:
Jaj jaj jaj. Könyörgök legyen a May néni, mint Galactus Hírnöke sztori. Az muszály...
Micho:
--- Idézet ---Pókember történetek mikor lesznek fent? Érdekelnének a What If történetek.
--- Idézet vége ---
szia Gza!
Pókemberre a Spidertom honlap volt specializálva, amíg honosítottak.. több száz történetet készítettek ott, így nem éreztük szükségét, hogy komolyabban foglalkozni kellene vele... itt nálunk a lányát, Póklányt olvashatod leginkább de mivel a ST-on megszűntek a honosítások, így tervbe vettük, hogy pár régi de jó történetet elkészítünk szóval lesz
What If-ből pedig már elkészültek a legjobb Pókemberesek, amit nem itt találsz meg, azok után a Spidertom-on érdeklődj. az Erőtlenül 6/6 pedig úgy hónap vége felé fog kikerülni
--- Idézet ---További sok sikert és erőt a munkátokhoz!
--- Idézet vége ---
köszönjük
Gza:
Hali!
Elég sűrűn járok ide, de ritkán írok. Nagyon jó, hogy van ez az oldal, sok az olvasnivaló és szeretem mert teljesen kikapcsol. Nos, minden elismerésem nektek és remélem még sokáig fog élni az oldal. Azért kissé elszomorodtam, amikor próbáltam megnyitni az Erőtlenül 6. részét és kaptam egy fekete macskát. Remélem hamarosan elérhető lesz, mert nagyon kíváncsi vagyok a befejezésre!
Pókember történetek mikor lesznek fent? Érdekelnének a What If történetek.
További sok sikert és erőt a munkátokhoz!
Micho:
--- Idézet ---Nem tudtam, hogy hova írjam ezt a kis fekjegyzést, így hát találomra ide irok.
--- Idézet vége ---
nagyszerű... tök jó olvasni ezeket a spontán megnyilvánulásokat az olvasók részéről köszönjük
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése