HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
talgaby:
Az MTU főleg one-shot szintjén megy majd, tehát néha, ha valaki ráér, e lesz készítve egy-egy darab. És a Fanfare-ről mi a vélemény? Én abból szeretnék majd szemezgetni az MTU mellett. (Fekete pókruhás korszak nálam egyébként legfeljebb akkor lehet, hogy ha valamelyik nagyobb ongoingom a 3 közül kiesik, így az részemről messzi ábránd.)
kaine:
A régi MTU sorozat szerintem igen gyengusz volt ritka kivételektől eltekintve, de a Fekete Pókruhás időszak tényleg megér egy misit.
Punkológus:
Én is támogatom az ötletet (mert már kinyalakodtam magam ), én örülök mindennek, ami Marvel, de még jobban örülök annak, ami Pók. És ez egy olyan hozzászólás volt, aminek semmi értelme nincs, azzon kívül, hogy érzékeltettem: nekem ez is nagyon jó és nem követelőzöm és a szép lesz az erkölcsi bizonyítványom
horjb:
Teljs egyetertés tőlem számodra.
Micho:
na ha mindenki kinyalakodta magát, akkor felvázolom, mire gondoltam első körben
régebbi Marvel Team-Up-okra (vol 1), és hasonló sorozatok egy-két részes történeteire, amik ugyan nem váltják meg a világot, de mégis nosztalgikus érzéseket keltenek bennünk. (a nagy alakú Pók-különszámokat is innen vették).
szóval a "régi pókemberes érzést" ezek mind pótolni tudják majd... pláne most, hogy az ST-n nem lesz honosítás.
kinéztem például a MTU-ban azt a korszakot, amikor Pókember az eredeti fekete pókruhát, a szimbiótát viseli, az vagy 10 rész, és mivel mi anno elég keveset láthattuk a szimbióta kosztümben Petert, ezért azt úgy ahogy van, mindenképp érdemes lesz majd feltenni... és még abból a sorozatból párat. (pl. a May nénist, de ahogy talgaby mondta, azt a Galactus-per után szeretnénk, hogy bizonyítsuk, létezik kontinuitás )
ezek után később esetleg lehet szó a Feka Tarantulás dologról
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése