HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
beigli69:
Talgaby:
Egyet értek, aki akarja megtalálja a fórumot, nekem is nehéz, az előző hozzászólásomat röpke 45 perc alatt írtam, ezt pedig 15 perce írom.
Azok vannak gondban akiknek nincs saját internyetjük. Na ők nehezen fórumoznak. (főleg ha a heverjuk tölti le nekik)
Ash:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Van aban valami amit ash ír, sok embernek eléggé nagy nehézséget okoz maga a bejutás is a fórumba, he meg bent vannak a tájékozódás ott, bevallom nekem is eléggé meg kellett néznem, hogy mi merre, valahogy picit áttekinthatatlennek tűnt elsőre, pl. mikor beírtam egy hozzászólást egy topicba, egy másik topicba dobott, ki nem oda jutottam vissza ahova beírtam.
--- Idézet vége ---
Bocs, srácok, de ezt nem veszem be. A főoldalon ott van egy "Fórum" felirat (a "Letöltések" mellett, azt viszont gyanúsan sokan megtalálják...), arra kattintva pedig egy képernyőn vagy belép az ember, vagy regel. Odabenn meg szép, magyar nevekkel vannak a topicok, újoncoknak még egy rövidke leírás is alattuk. A Véleményekben még elhiszem, hogy vki nem tudja, mit hova kell írnia, és ezért berakja egy gyűjtőtopicba, de az ilyesmit idővel az ember úgyis megtanul(ná, ha akarná). MInden más témára me gott van az adott opic, eltévedni nehéz volna.
--- Idézet vége ---
Nem is kértem, hogy hidd el.. Csak nézd meg azon oldalakat, amik központi magja a FORUm. pl az említettek, és meglátod miről beszélek.
Nem akarok szítani semmiféle ellentétet, de et tényleg így van.
exOrcist véleménye nem az én véleményem. Nem átláthatatlan a forum, csak nem túl egyszerű. Ennyi néha elég egy-egy embernek.
talgaby:
--- Idézet ---Van aban valami amit ash ír, sok embernek eléggé nagy nehézséget okoz maga a bejutás is a fórumba, he meg bent vannak a tájékozódás ott, bevallom nekem is eléggé meg kellett néznem, hogy mi merre, valahogy picit áttekinthatatlennek tűnt elsőre, pl. mikor beírtam egy hozzászólást egy topicba, egy másik topicba dobott, ki nem oda jutottam vissza ahova beírtam.
--- Idézet vége ---
Bocs, srácok, de ezt nem veszem be. A főoldalon ott van egy "Fórum" felirat (a "Letöltések" mellett, azt viszont gyanúsan sokan megtalálják...), arra kattintva pedig egy képernyőn vagy belép az ember, vagy regel. Odabenn meg szép, magyar nevekkel vannak a topicok, újoncoknak még egy rövidke leírás is alattuk. A Véleményekben még elhiszem, hogy vki nem tudja, mit hova kell írnia, és ezért berakja egy gyűjtőtopicba, de az ilyesmit idővel az ember úgyis megtanul(ná, ha akarná). MInden más témára me gott van az adott opic, eltévedni nehéz volna.
beigli69:
Sziasztok !
Nagyon sajnálom hogy úgy döntöttetek, szüneteltetitek az oldalt, bár nem mindig írtam visszejelzést (de mint más oldalon, vagy talán itt már jeleztem fanatikusan csak viszonylag egységes sztorikat szeretek olvasni), de nagy tisztelettel és megbecsüléssel viseltettem minden a munkátok iránt, (még ismerősöknek is csak az oldal elérhetősőgét adtam meg és nem az általam letöltött képregényeket).
Nagy űr keletkezne ha az utolsó olyan oldal is megszünne ahol rendszeresen és kiszámíthatóan volt frissítés.
Véleményem szerint még az is működőképes lenne (ami az XFanzinon, a Képregény.net-en, és a ComixArt-on is van) egy regisztrált felhasználók részére engedélyezett letöltési lehetőség, vagy amikor meg kellett indokolni hogy miért nem írunk a fórumba és csak azoknak lett elkülve a link akik válaszoltak (macerás, de büntinek megfelene) , vagy frissítésenként 1 képregény és csak akkor másik, ha megfelelő mennyiségű hozzászólás esetén kerülne fel a következő (apropó mennyi az elvárt visszajelzés mennyiség ?)
Bocs hogy kissé bő lére eresztettem, de ijesztő tendencia a honosító lapok megszűnése, és ti voltatok azok akik elindítottak hoyg én is érdeklődjek az eredeti nyelvű képregények iránt -a CW sorozattal-, valamint a techikai megoldások iránt.
Legalább egy szikrányi fény legyen a gyülekező homályban és sötétségben, és ez legetek TI.
Akárhogy is döntötök, köszönettel tartozunk a munkátok iránt.
NE TÜNJETEK EL!
exOrcist:
Van aban valami amit ash ír, sok embernek eléggé nagy nehézséget okoz maga a bejutás is a fórumba, he meg bent vannak a tájékozódás ott, bevallom nekem is eléggé meg kellett néznem, hogy mi merre, valahogy picit áttekinthatatlennek tűnt elsőre, pl. mikor beírtam egy hozzászólást egy topicba, egy másik topicba dobott, ki nem oda jutottam vissza ahova beírtam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése