HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (104/152) > >>

talgaby:

--- Idézet ---No, mindegy azért köszi, legalább már nem kell folyton Gabe vicceit olvasnom, ha megnézem a Hzs fórumot.
--- Idézet vége ---
Mázlista.

Gabe:

Egyébként pedig töröld a gyorsítótárat. Vagy passz...

exactlee:
most mi van? ha a főmenüből jövök a fórumra, akkor nem is látom ezeket a topikokat, pedig itt vannak teljes popájukban. No, mindegy azért köszi, legalább már nem kell folyton Gabe vicceit olvasnom, ha megnézem a Hzs fórumot.  (bocs)

Galamb:

--- Idézet ---
--- Idézet --- Én átérzem a dolgot, csak A: Így azzal is kiszúrtok, akik fórumoztak, B: azok, pedig aki nem fórumoztak, amikor még volt képregény, ezután pláne nem fognak. Szerintem ez hibás döntés, de a ti dolgotok! Amúgy meg szerintem gyanús ez a megszűnési hullám, nem valami más van a háttérben?
--- Idézet vége ---
Lehetne konkrétan tudni a megszünő/szünetelő oldalak listáját?
--- Idézet vége ---
 Hali! Az x-fanzinere meg a Spidertomra (oké, az nem szűnt meg, csak a letöltés), meg a comicsmaniara (mondjuk, azt nem tudom, az mióta nincs) gondoltam!

Vini:
Sziasztok!

Elég vegyes érzelmek kavarognak bennem a szüneteltetéssel kapcsolatban. Ennek egyetlen célja a figyelemfelkeltés lehet. Ha nem így lenne, "az oldal nem található" üzenet várt volna bennünket. Megvallom őszintén, hogy miután megszünt a Spidertom, mint fordítással foglalkozó oldal, (számomra) első helyre léptetek. Ez az az oldal, ahol nyáron szabi után visszatérve, levegőt nem kaptam a publikált lapok mennyiségétől. Még előttem van az áprilisi tréfátok, illetve a többi kedvesség, amit csak itt kapott meg az olvasó. De így hogy a XFANZINE beijesztett minket, kicsit furcsán csattan a dolog, hogy ti is bejelentitek: szüneteltettek. Ha ez egy hónap múlva jelenik meg (vagy két hete)... de így egy kicsit furcsa.

Szívetek joga, hiszen nagyon sok munkátok fekszik benne. Nagyon sajnálnám, ha nem járhatnék ide többet olvasgatni.

Ha mégis bezártok, mindenkinek sok sikert kívánok az élet más területén!

Üdv!

Vini

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése