HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
talgaby:
Nem csak nálad ilyen. Ahogy elnézem, még újszülött, most folyik a beállítgatása (legalábbis a lenn lévő nevek egyike nekem ezt sugallja )
Sepi:
Ejha, mi történt a fórummal? Mi ez az új design? Nem rossz, bár szerintem egy kicsit lassú (vagy csak lehet túl sokat töltögetek le? ). Ami zavaró, hogy a gombok angol nyelvűek, és így elsőre nehéz eligazodni rajta.
Sepi:
--- Idézet ---Jaja, egyetértek...így visszagondolva jó 5let lett volna...
De olyan jó volt látni a képregénygyűjteményt egyben a gépen:) Mindig tudtam rendezgetni, frissíteni, stb...
--- Idézet vége ---
Attól függetlenül nem árt ha néha kiírod őket. Én is a gépen tartom őket és én is frissítgetem ahogy tudom, de mindig kiírom őket bizonyos időközönként. Már csak azért sem árt néha újraírni őket, mert a mai dvd-k minősége-élettartama (finoman szólva is) hagy némi kívánni valót maga után. Ha olyasmit tárolsz dvd lemezen ami számodra fontos, nem árt ha félévente-évente újraírod, mert egyszercsak azon kapod magad, hogy már nincs semmi a lemezen és kezdheted előről a gyűjtögetést.
Jamie Parker:
Jaja, egyetértek...így visszagondolva jó 5let lett volna...
De olyan jó volt látni a képregénygyűjteményt egyben a gépen:) Mindig tudtam rendezgetni, frissíteni, stb...
Majdnem 20 giga volt ha jól emléxem...de már mostis igyexem felzárkózni,asszem 6-7 gigánál járok, csak sajna a Hálózsákos képregények még hiányoznak:( szerencsére már nem kell sokáig várni rájuk...izé...remélem hogy nem;)
talgaby:
Ezért kell kiírni őket dvd-re...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése