HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
hegyitomi:
--- Idézetet írta: talgaby ---
--- Idézet ---Tudja valaki mi az a Spoiler pontosan?
--- Idézet vége ---
Mármint, hogy mit jelent? Olyan info, ami előre lelő vmilyen poént, elmondja egy történet részletét, mikor egyesek nem is olvashatták. Megvalósítása itt nagyrészt úgy megy, hogy a fórum háttérszínére színeződik a szöveg, a KNet fórumán meg a Code parancs lett direkt ere a célra megbuherálva.
--- Idézet vége ---
El sem tudok ilyet képzelni. Meg azt sem, hogy mi ennek az értelme. Ha valami titok, akkor nem írom le. Na mind1 nekem is van még mit tanulni.
Galamb:
Ez a trollos skin a legjobb szerintem, főleg a fórum lógó. Nem tudom, kinek jár érte köszönet, de
talgaby:
--- Idézet vége ---
Mármint, hogy mit jelent? Olyan info, ami előre lelő vmilyen poént, elmondja egy történet részletét, mikor egyesek nem is olvashatták. Megvalósítása itt nagyrészt úgy megy, hogy a fórum háttérszínére színeződik a szöveg, a KNet fórumán meg a Code parancs lett direkt ere a célra megbuherálva.
pepo05:
--- Idézet vége ---
Ez most beugratós kérdés? Ha nem akkor: spoilerbe olyan csúnya, gonosz titkokat rakunk, amikről sokan nem szeretnének tudni.
hegyitomi:
--- Idézetet írta: Micho ---
--- Idézet --- Legyszi mondja el valaki, hogy mitol lesz korszeru egy forum.
--- Idézet vége ---
nekem az az érzésem, hogy mint user, ezektől a modern fórumoktól nem is kapsz többet, mint avatart, hozzászólásod javítását, privát üzit, de ennyi. akik igazán nyernek az ügyön, azok a fórumüzemeltetők hogy miért? azt majd biztos elmondják, ha nem szégyellik
--- Idézet vége ---
Szerintem pont ez a lényeg. Mivel a neten nincsenek hangok mimika stb. helyetesíteni kell képpel f kiemeléssel dölt betűvel stb. Igaz ilyen modern fórumot még én sem láttam. Összehasonlításképpen meg lehet nézni az iwiw fórumát milyen vérszegény.
Tényleg. Tudja valaki mi az a Spoiler pontosan?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése