HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
Schmatzy:
Sőt, ha az egy oldalon mutatott találatok számát átállítod 100ra, akkor már az első oldalon is mutatja!
Na de kattints erre: Google keresés: hálózsák Erre rögtön a legelső helyen hozza ki a HálóZsákot, és csak utána a különböző sportfelszerelést áruló boltokat.
Sepi:
Meglepő dolgot tapasztaltam a minap. A google keresőbe beütöttem az "avengers" szót, hogy körülnézzek hátha találok valami jó képet ami még nincs meg és kb a második oldalon megakadt a szemem a következőn:
Gabe:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---Eltűntek a kedvenc fícsörjeim: hogy kik olvassák épp a fórumot, meg a Minden idők legaktívabb hozzászólói lista...
--- Idézet vége ---
Nem tünt el: van egy halvány felírat a téma címe fölött:
HálóZsák>HálóZsák fórumok>a Zsák van pl. most. Kattints a legelsőre, és minden meglesz.
Schmatzy:
Eltűntek a kedvenc fícsörjeim: hogy kik olvassák épp a fórumot, meg a Minden idők legaktívabb hozzászólói lista...
Konrad:
Én igazából csak a Marvel Mazsolák miatt tudom (nagyon) felületesen mi is ez az egész, de ez a banner-es dolog megtetszett. Remélem nem baj ha én is használok egy ilyen polgárháborús bannert aláírásként (ami még csak nem is marveles, csak Torgyán után gondoltam mindent szabad)?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése