HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
hegyitomi:
--- Idézetet írta: talgaby ---Nem kell regisztrálni, nekem is a freeshare-ről van belinkelve (azt hiszem), és oda is csak úgy fel kell pakolni. Átméretezni meg az InfraView-val pár kattintás csak (ctrl+r, és megadni a méretet, ennyi...).
--- Idézet vége ---
Persze annak aki ismeri az infrat meg a képtárhelyet annak tényleg csak ennyi. Na mind1. Lassan én is hozzászokom, hogy a számitástechnikában soha semmi sem olyan egyszerű mint ahogy látszik.
talgaby:
Nem kell regisztrálni, nekem is a freeshare-ről van belinkelve (azt hiszem), és oda is csak úgy fel kell pakolni. Átméretezni meg az InfraView-val pár kattintás csak (ctrl+r, és megadni a méretet, ennyi...).
hegyitomi:
--- Idézetet írta: Sepi ---Pedig nem annyira bonyolult, mint amilyennek elsőre látszik. Kiválasztod azt a képet amit szeretnél (körül nézel a gépeden és megnézed melyik az ami a legjobb lenne), aztán átméretezed (mert 64x64-esnek kell lennie), utánna feltöltöd egy ingyenes képmegosztóra, mint pl a freeshare.us, aztán az ott kapott linket belinkeled a profilodba, úgy ahogy azt 2 hsz-el lentebb leírtam.
--- Idézet vége ---
Nem bonyolult persze:
* Feltéve ha ismered annyira a képszerkető programokat, hogy lekicsinyits egy képet.
* Regisztrálsz egy szerveren vagy képtáron ezért az egy kis képért
* Helyesen be tudod irni a kép hozzáférési útját a profliodba.Szóval minimum 3 lépés egy kis kép kedvéért . Persze 3 csak akkor ha ezeket a lépéseket önállóan végre tudod hajtani és nem kell tovább magyarázni.
látom az én avatarom is eltűnt mióta aszolgáltató törölte az egyik weblapom
Sepi:
Pedig nem annyira bonyolult, mint amilyennek elsőre látszik. Kiválasztod azt a képet amit szeretnél (körül nézel a gépeden és megnézed melyik az ami a legjobb lenne), aztán átméretezed (mert 64x64-esnek kell lennie), utánna feltöltöd egy ingyenes képmegosztóra, mint pl a freeshare.us, aztán az ott kapott linket belinkeled a profilodba, úgy ahogy azt 2 hsz-el lentebb leírtam.
InteligensOgre:
ÁÁÁÁÁÁ...... énis avatarozni akartam de nekem ez kínai, nembaj megkérem havert ha má programozó legaláb legyen valammi haszna ha má eltartom
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése