HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (71/152) > >>

vaskakas:
Sziasztok! Élményszámba megy a honlapotok és az itt megtalálható képregénykollekció...  

Azért lenne egy képregény aminek mind a rajzai és a történet szövése is finoman szólva is nagyon tetszett, de annak magyarosított megjelenése -ha jól emlékszem- nem hozzátok köthető, hanem egy sajnos azóta megszünt oldalon találtam meg egyetlen részét.

Kérdésem természetesen az lene, hogy tervezitek-e az alábbi -számomra legalább is- remekmű feltöltését, magyarítását?

Marini Desberg: A skorpió

Üdv. Vaskakas

talgaby:
Nos, akkor:
Ha megy az angol, akkor mától elérhető az 1.0, ezen a címen. (Ha mindenféleképp magyar kell, a 0.99 honosított változata itt érhető el.) Felrakod, böngésző újraindít, és ezután ha jobb gombbal kattintasz bárhova, lesz egy olyan, hogy downThemAll simán és egy kattal. Az előbbit kell alkalmazni többnyire, ha a képregényeink letöltőoldalára akarod alkalmazni, akkor vmelyik üres terület, "dTa...", a felugró ablakban alul a szűrőknél beállítod a képfile-okat (vagy 1.0-ban a jpeg-eket), megadod a könyvtárat, hogy hova szedje le, aztán már jönnek is. Ennyi.
Eléggé egyszerű letöltésvezérlő, fejlettebb funkciói nagyon nincsenek, de file-hosterekről való töltögetés kivételével mindenre alkalmas. Felül az Eszközök menüben is ott lesz a parancscsoportja, ott lehet beállítani, hogy egyszerre hány file-t töltsön, hány szeletben, mennyit várjon, ha nem elérhető, legyen-e ideiglenes tároló, hangjelzések, stb.

nagytezsolt:
Koszonom a valaszt. Ezek szerint en vagyok a bena. Hogyis van ez a DownThemAll dolog? Megkoszonnem, ha leirnad, Firefoxot hasznalok. Koszi

talgaby:
Ez időről időre felmerült itt is és máshol is, és mivel végső soron egy letöltésvezérlővel (amit a Firefoxba már ingyen integráltak DownThemAll címen) két-három katt az egész, így nagyon emlékeim szerint nincs tervbe véve. Meg így lehet online is olvasni.

nagytezsolt:
Nemreg regisztraltam. Az oldal nagyon gazdag, szep munkat vegeztek. Nekem a rendszer gazdakhoz lenne, van egy kerdesem. Remelem jo helyre irtam. A kepregenyek letolteset nem lehetne ugyis megoldani, hogy betenni egy-egy szamot egy csomagolt fajlba, mert kepenkent kicsit szaporatlan a leszedese. Es ha lennenek csomagok, akkor egy kattintasra konnyen le lehetne szedni egy szamot. Ez csak egy javaslat.
Tovabbi jo munkat!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése