HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
zozi56:
--- Idézetet írta: Amondin link=topic=34.msg68740#msg68740 ---Ez tényleg jó ötlet mert már volt egy párszor hogy ketten ugyanakkor írtak, de a figyelmeztetés alatt mit értesz? Csak hogy észrevegyem ha figyelmeztett mert hajlamos vagyok sok dolgot nem észrevenni.
--- Idézet vége ---
Visszadob a hozzászólásod szerkesztéséhez, és odaírja fölé pirossal, hogy új üzenet érkezett, miközben írtál.
Amondin:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 06., 20:51:21 ---
* Mostantól, ha valaki aközben ír hozzászólást, hogy ti is elkezdtetek írni egyet az adott témához, küldés előtt figyelmeztet a fórummotor, így lehetőségetek van átírni a hsz-t, az új kommentre is reagálni.
--- Idézet vége ---
Ez tényleg jó ötlet mert már volt egy párszor hogy ketten ugyanakkor írtak, de a figyelmeztetés alatt mit értesz? Csak hogy észrevegyem ha figyelmeztett mert hajlamos vagyok sok dolgot nem észrevenni. A Karmát épp akartam kérdezni hogy mi is az de már választ kaptam rá ez is jó ötlet szerintem, bár én általában az ilyeneket nem nagyon szoktam használni valószínűleg nem is fogom annyira gyakran, de sokak szerintem nagyon is szeretnek ilyeneket használni, szóval nagyon jó ötlet volt.
zozi56:
Akkor írok pár rendszerezetlen gondolatot, most
* Örülök, hogy tetszik az új fórum, sokat dolgoztunk vele. A rangok átalakítása is időszerű volt már, előbb vettem észre, hogy Zerit épp Vader nagyúr lett. :)
* A smiley-kat úgy próbáltuk kialakítani, hogy a leggyakrabban használtak kerüljenek a hsz-író mező fölé, a felugró ablakban pedig a képregényesek kerültek a végére.
* További újítás még, hogy minden tag "karmáját" számontartjuk, ha valakinek tetszett a hozzászólása/viselkedése/hozzáállása, akkor azt megtapsolhatjátok, ellenkező esetben lehurroghatjátok.
* Aki a régi, wysiwyg szerkesztőhöz hasonlót szeretne, az hsz írásakor az utolsó szürke gombra kattintva teheti ezt meg, illetve a profilbeállítások között is van egy ilyen opció.
* Mostantól, ha valaki aközben ír hozzászólást, hogy ti is elkezdtetek írni egyet az adott témához, küldés előtt figyelmeztet a fórummotor, így lehetőségetek van átírni a hsz-t, az új kommentre is reagálni.
* Érdemes átnézni a saját profilotokat, itt úgy tudjátok testre szabni a fórum működését, ahogy ti szeretnétek (itt tudtok beállítani egyedi titulust is, ha szeretnétek).
* Talgaby aláírása és Predash avatarjának a kerete tök jól megy az új háttérszínhez. :)
* Az avatarokat nem minden esetben tudtuk áthozni, de olyat tölthettek fel magatoknak, amilyet szeretnétek, illetve linkelhettek kívülről is.
* A hsz-író ablak megnövelhető az alsó szegély lehúzásával.
* Akinek nem tetszik, hogy sok a "cucc" a fórum főoldalán, összecsukogathatja azokat, amikre nem kíváncsi (az egyes "blokkok" jobb felső sarkában van gomb rá).
* Ha valahol hibát láttok, vagy valamilyen új funkciót szeretnétek kérni, szóljatok nyugodtan.
Amondin:
Új Fórum? Tényleg jó lett de nekem nem volt semmi bajom a régivel de hát ti tudjátok. Látom elég sok változást csináltatok hirtelen azt sem tudom jóra kattintottam-e amikor hozzáakartam szólni, de tényleg nagyon jó lett csak el tart még egy darabig míg mindenre rájövök mit hogyan kell. És külön örülök hogy a fórumozók rangjainál már képregényes karakterek vannak őszintén én nem nagyon szerettem azt az italos rangokat ami a régiben volt és látom jó nagy smiley készletetek is lett. Szóval nagyon jó lett Gratulálok hozzá.:bravo:
keildavid:
Hű ez a felújítás aztán nagyon jó!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése