HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
zozi56:
--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Január 07., 12:11:05 ---Két kérdés:
1. Az IPB-ben, ha a fórum előtti kockára kattintottam, akkor az összes ottani olvasatlan témát megjelölte olvasottként. Itt ilyen nincs?
--- Idézet vége ---
De van, ha belépsz az adott témába, alul van "megjelölés olvasottként". Itt a "kockára" kattintva az olvasatlan hsz-eket mutatja.
--- Idézet ---2. Olvasatlan téma előtt volt egy nyíl, amivel az első olvasatlan hozzászólásra tudtam ugrani. itt ilyen nincs?
(Olvasatlan alatt azt értem, hogy a legutóbbi bejelentkezés óta új hozzászólások érkeztek a témába.)
--- Idézet vége ---
De, a nagy, piros "új" gombra kell kattintani, akkor odaugrik.
Sepi:
Vannak itt ilyen funkciók, csak máshol vannak. Ha belépsz a fórumokba, akkor alul és felül van egy "megjelölés olvasottként" funkció, valamint a főoldalon is van egy olyan, hogy az "összes téma megjelölése olvasottként".
Az olvasatlan hozzászólásokra is van több mód. Elsőként a fórum fejlécében az avatar mellett ott van egy olyan, hogy "Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta", valamint a "Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése". De ezen kívül minden fórum fejlécében ott van az "olvasatlan hozzászólások", ami mutatja, hogy hova érkezett válasz a legutóbbi megnézésed óta. De rémlik, hogy több is van, de már ezek közül is bőven lehet válogatni.
Schmatzy:
Két kérdés:
1. Az IPB-ben, ha a fórum előtti kockára kattintottam, akkor az összes ottani olvasatlan témát megjelölte olvasottként. Itt ilyen nincs?
2. Olvasatlan téma előtt volt egy nyíl, amivel az első olvasatlan hozzászólásra tudtam ugrani. itt ilyen nincs?
(Olvasatlan alatt azt értem, hogy a legutóbbi bejelentkezés óta új hozzászólások érkeztek a témába.)
Ezek a funkciók nekem nagyopn hiányoznak, ezek nélkül kényelen leszek "Elmegy"-re értékelni a fórumot. :(
Szerk: Jeee, én lenni Predátor! Pont karácsony és Szilveszter között toltam végig megint az AvP2-t. Annyira betett a sok "szeressükegymástgyerekek", hogy muszáj voltam trancsírozni kicsit. :badteeth:
Sepi:
További újítások a fórumon:
Most már lehetőség van YouTube videók beágyazására a hozzászólásokban. A spoiler gomb mellett megtaláljátok a gombját
Ha rákattintotok, akkor berakja a tagjét a hozzászólásba, ami közé be kell másolni a videó linkjét. Az a lényeg, hogy így nézzen ki:
--- Kód: ---[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q2iqf93uKqA[/youtube]
--- Kód vége ---
A végeredmény pedig ilyen lesz:
A másik, hogy a hazai megjelenések fórum egy kis ráncfelvarráson esett át, a már nem aktuális témák archíválásra kerültek, a Marvel és DC spoiler söröző és a CoverArt topikok pedig átkerültek oda. Ezentúl minden hazai és külföldi megjelenésű képregényt ott lehet kitárgyalni.
zozi56:
--- Idézetet írta: KiD - 2010. Január 07., 00:27:40 ---Hiányoltam a
Frissültünk:Új Fórum
üzit egy linkkel, ami visszavezetett volna a fórumra. :)
--- Idézet vége ---
Ez eszembe se jutott. Mekkora lett volna! :hehe:
--- Idézet ---EDIT: A vastagított betű nem akar bejönni, legalábbis a középre zárással együtt nem.
--- Idézet vége ---
Így:
--- Kód: ---[center][b]középre igazított, vastagított szöveg[/b][/center]
--- Kód vége ---
Eredmény:
középre igazított, vastagított szöveg
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése