HálóZsák fórumok > a Zsák
Fórum
KiD:
Sziasztok, kérdés:
phpBB fórumban, át tudom írni a címet? Ha igen, annyi az egész, hogy bemegyek a Szerver beállításokhoz, és módosítom a szkript elérési utat?
Igazából abszolult nem értek hozzá, az alapokat megcsinálták nekem, és rámhagyták, hohy innen olyanná varázsolom, amilyenné akarom, ami megy is, de nagyon elbarmolni azért semmit nem akarok.
Ben Reilly:
Pókember témában egy egész könyvet kiadtak erről, Magic Eye: The Amazing Spider-Man 3D Illusions címmel. 88 "varázskép" van benne.
talgaby:
Hallottam már róla, hogy van egy-kettő, de látni még sosem láttam.
zoli:
üdv,létezik -e képregényes stereo gramm, vagy minek is hivják,tudjátok az a számitogépes rajzok ahol ,pontok .foltok,stb ismétlödő sorai vannak. és ha úgy probáljuk nézzni hogy kicsit a kép mögé fokússzálunk, mintha mögé szeretnénk láttni.akkor kibontakozik egy három d-és kép :) ;).láttam márilyenben egy kicsit giccseseket is.karikán átugro delfin ;D :lol: stb ufo fej :lol: :lol: na az kicsit hasonlittot a póki álarcára. de gondolok itt pl dc-s vagy marvelos logóra, esetleg superman emblémára, x-men feliratra,esetleg pókra ami utalhat pókira ;) a net -en varázsképek vimen futtnak :) :D :brow: ;)
Farek:
Dánkebittesőn :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése