HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (30/152) > >>

Sepi:
Dettó. A Spidertom filmes részlege a legjobb példa rá, hogy a sok filmes topik egyszerűen átmegy off topikba, és sokszor egy filmről pont a nem megfelelőben megy a társalgás. Ebből a szempontból jobb az összevont téma. A honosításokról írt véleményes topikoknál is jobbnak érzem a mi megoldásunkat, hogy egy-két nagyobb karaktert leszámítva, amolyan szisztematikus téma szerint vannak elosztva (pl Sci-fi képregények). Mert az nem tetszik, mint ami egyik-másik honosító oldalon van, hogy minden egyes képregénycímnek külön topikja van. Túl nagy lesz tőle a fórum, mert az kisebb oldalon még tartható, mert ott értelemszerűen nincs olyan sok képregénycím, de ahol már több van, ott túlzottan nagy lesz tőle a fórum, szerintem.

zozi56:
Amúgy nekem is jobban tetszik egyelőre a mi módszerünk.

talgaby:
Soha, semmilyen körülmények között nem lennék hajlandó belemenni abba, hogy mindennek külön témája legyen.

Genzo:
Szerintem ez a jobb, ami itt van például. Mert vegyük példának itt a Fórumon a Mozi/TV/Game/stb topikot. Ha most lenne minden filmnek külön topikja, minden játéknak külön, szerintem nem lenne jó, mert lenne pár felesleges topik is. Pl nyit valaki csak a  Need for Speednek egy topikot. Tegyük fel, hogy a fórumozók közül vagy ketten játszanak NFS-t. Lesz a topikban 5-6 hsz és kész (hacsak nem tudnak megtölteni egy topikot ketten, mint Amondin és Farek mester ;D ). Szerintem így a jobb, hogy nagyobb témák vannak. Én voltam már regisztálva olyan fórumon is, ahol mindennek volt külön téma, mint ahogy mondtam az előbb (a South Park fórumról van szó, ott indult mondhatni a fórumozó korszakom). Ott minden filmnek, minden SP epizódnak stb külön topik volt, és mindegyikbe kevés hsz-el. Lehet nem volt valami meggyőző vélemény, de nekem ez jobban tetszik. :)

zozi56:
A fórumok üzemeltetői kétféleképp szokták kezelni a témákat. Van, ahol kevés számú, de nagyobb téma van, mint nálunk. A másik megközelítése a dolognak az, hogy mindennek külön témája van. Ennek előnye a másikkal szemben, hogy talán könnyebb visszakeresni és nem kavarodnak össze annyira a hozzászólások. Hátránya, hogy a témák száma folyamatosan egyre csak nő.

Én eddig még csak kevés témás fórumokon voltam aktív tag, de a másik is működőképes (pl. hup.hu). Ti melyiket szeretitek jobban?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése