HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (25/152) > >>

Galamb:
Csak kíváncsiskodom: Mi a jelentősége a színeknek,  az "online felhasználók" nevei esetében (pl. Most Farek neve sárgával, Zozié pedig pirossal jelenik meg. Az az ok,  hogy Farek nemrég hozzászólt a fórumban?) :headscratch:

drschwarcz:
Nincs semmi extra igény, mert nem figyelem a külföldi számokat. Hát mindenesetre sajnálom, hogy nem várható Pókember, biztosan van sok érdekes és jó rész ami a magyar kiadásokból kimarad.

talgaby:
Plusz a Magyarországon papíron kiadott Marvel-képregények több mint fele csak Pókember. Sokan igazság szerint szeretnének már valami mást is azon kívül. Valószínűleg ezért nem is nagyon akar egyetlen honosító sem nagyon Pók-magyarításokat készíteni.

zozi56:
Szia!

Nem tudok róla, hogy a tagságból bárki tervezne most Pókembert. A többiek nevében nem tudok mit mondani, csak a sajátomban: nagyon kevés az időm, és erre sajnos már nem marad. Pedig szeretem én is a hálószövőt.
Van egyébként olyan Pókember-történet, ami nem elérhető magyarul, és kifejezetten kíváncsi vagy rá?

drschwarcz:
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet a kérdésemnek, így itt teszem fel: Lesznek-e a közel jövőben Pókember honosítások? Ha igen, akkor mikor várható, ha nem, akkor mi az oka?
Előre is köszönet a készséges válaszért.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése