HálóZsák fórumok > a Zsák

Fórum

<< < (24/152) > >>

Sepi:
Meg valamint egy olyan kitételünk van, hogy csak olyan oldal linkje kerül ki, ami már legalább egy éves elmúlt, mert sajnos sokszor találkoztunk már olyan oldalakkal amik amilyen gyorsan feltüntek olyan gyorsan el is tüntek a süllyesztőben. Példának a Templ Of Comics-ot tudom felhozni a közelmúltból. Viszont a figyelőre ezek a feltételek nem érvényesek ezért természetesen oda bekerültetek. A linkek közé pedig kb háromnegyed év múlva már be is kerülhettek.  ;)

talgaby:
Igazság szerint ugyanazok a kitételek érvényesek rátok is, amik az AC-nál is le lettek futva: általában akkor kerül ki valaki, ha elég stabilnak bizonyul, ami az általuk vállalt honosítandó képregények elkészültének arányától függ... márpedig az általatok foglalt kb. 800 füzetnek csak az öt százaléka lenne negyven, amitől azért még elég messze vagytok...

Pepea:
Hellosztok!
Szeretném megkérdezni Hzs tagoktól, hogy miért nincs honlapom címem "Linkek" közé?
Azért kérdeztem, mert Galen szokott frissíteni Figyelőben újdonságaimat. :)
Üdv, Pepea

Galamb:
Oké, köszi a választ, erre nem gondoltam volna. :)

zozi56:
A csoporttagságot jelentik. A newgenesek fehérek, a hzs-sek sárgák, Sepi és én pirosak (mi külön adminisztrátori csoportban vagyunk).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése