HaliHoe mindenkinek!
Én lennék az a Vigilis , aki már buzgón nekijeesett egykoron egy kis kiírt fordítói pályázás, és már vagy 2 éve olvaslak titeket, kb. mindennnap lazán (Ugyan ha már fordítói versenynél vagyunk, fel kívánom hívni becses figyelmeteket, tisztelt és rettegett admin urak és egyéb vidám jurátus pajtások, hogy felcseréltétek a művemet: a 3., az Egyneműből valami Édeset című az enyém, de FZoli van beírva... ez biztos, mert egyedül én fordítottam a Bunbury - jó, ha szilárd az embert szó szerint, A komolyság fontosságára - szal ha 1 mód akad rá, és felteszem majd akad, kérleka creditet oda tenni, ahová due... 1000x thanx.)
Túllépve pediglen kis közbevetésemen: há' éjn eztet a lehetőséget csipázom ám
Ergó benne vagyok a fordítgatásban
De csak abban, mert amíg nem Word, Paint, WMP vagy DragonAge a progi neve, kamikaze tevékenység a kezembe adni - mint anonim photoshop-analfabéta, erre ne is számtsatok kérlek, ellenben szívesen fordítok, amiket más szorgos kezekre bízok, ugyen legyenek már oly jók beírni.
Érdeklődés szempontjából: csípem az elvontabb, többlettartamú, akár enyhén szürreális vagy varázslatos képregényeket, olyanokat, amiket egyértelműen nem kisgyerekeknek szántak... Itteni kedvenceim a Kingdom Come, Boszorkányok Órája, a Nailman-blokk... és nem csípem azokat, amik tök jók, csak belecsaptunk a közepibe oszt' úgy is hagytuk, mint mondjuk a Darknesst... Ja, és ha netán nem tűnt fel, a Watchment remekműnek tartom... Tehát szívesen fordítanék pl. WoD képregényeket (mert vannak), Hellboyt, Gargoylest, a legsötétebb Batmant, a fenti, lemaradozó szériák továbbburjánzásait, meg olyasmiket, amiket maga az Allbazi Clive Barker alkotá meg a sokadik napon: leginkább a Marvel Razorline szériáját (amit bezzeg félbehagytak a buták). Illetve azért humorom is akad, mondjuk a Looking for Group idült brutalitását is nagy vehemenciával ollóznám magyar fülekbe...
1 word mint 100, állok rendelkezésetekre! Ha tetszik az ajánlatom, küldjetek kérlek e-mailt, de előre szólok, vsz. csak februárban tudok nekiállani a fordításoknak, mert herereccsentően kemény vizsgák jönnek a nyakamra... és ha elb@szom ("elb@szom"), hát, Doomsday...
Hail the Mighty and the Sold
Vigilis