HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (10/84) > >>

keildavid:
Szívesen. Csak érdeklődtem, hátha tudtam volna besegíteni. És köszi a választ, Talgaby.

talgaby:
Ha hetvenes évek, már ne is fáradj vele. Akármivel szkennelték be, ha nem tartották őket harminc évig egy légmentesen zárt, sarkköri páncélkazettában, akkor semmiképp se lehetnek jobbak, amint amikkel már rendelkezünk. Mindenesetre köszi az ajánlatot, de mégis inkább úgy tűnik, egy Masterworks-rendeléssel úszhatjuk csak meg.

keildavid:
Sajnos nem tudok linket betenni. De ha érdekelne, akkor privátba megbeszélhetnénk. Hogy jó minőségű-e. Ezt majd ti döntitek el, hogy milyen. Mert ezek a német nyelvű képregények a '70-es évekbe jelentek meg és ezek be vannak szkennelve. Először a 11-es számmal kezdeném. Majd eldöntöd te Talgaby, hogy milyen. Aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.

talgaby:
Ha van nagyon jó minőségű szken, akkor az jöhet. De olyan kellene minimum, mint amiket Byrne-ból rakunk ki, tehát valami frissebb reprinté, nem egy eredeti, még filmen terjesztetté. Mindenesetre ha feltennél egy számot (logikusan a 11-est), azt megköszönném, megnézni megérné. Nem ez lenne az első alkalom, hogy amerikai képregény európai kiadásából készítünk honosítást.

keildavid:
Pontosan németből vannak beszkennelve. Ezt kihagytam.
Tudom, hogy nem a nyelv a probléma.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése