HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (73/84) > >>

Spidáj:
EZ A 601.EDIK ÜZENETEM!!!![/font]

Sajnos késön vettem észre és nem sikerütl pont a 600.adiknál  

Schmatzy:
Egyébként ha figyelmesen elolvasod, azt a büntetőoldalt nem a HZs, hanel TLoF rakta oda ki, és erős a gyanúm, hogy ha levennék, akkor TLoF visszarakná, egyébként teljesen jogosan. Én is akarok MennyMá'-t! Szépen kérek, jó?

kaine:

--- Idézet ---Egy 1szerü kérdésem lenne csupán:
Nem lehetne leszedni azt a büntető oldalt?
Mer ok az első 1-2 napban még vicces volt, de így több 7 után nem csak unalmas, de kifejezetten idegesítő.
Szóval pls amennyiben mód van rá szabaduljunk + tőle.
--- Idézet vége ---
Könnyű megoldás van rá: lépj túl rajta, mikor már a főoldal van és ott mentsd el a kedvencekbe, akkor többé nem látod.  

VTomi:
Arra gondoltam, csinálhatnánk megint valami Fórumos házibajnokságot.
Te hogy fordítottad volna...? címszó alatt mondjuk hetente bedobnánk egy-egy angol szuperhősnevet vagy valami angol kifejezést, amit nehéz szöveghűen lefordítani (lsd. a magyar példa, mikor a Nightcrawlerre kellett az olvasóknak nevet találni), és arra lehet küldeni a különböző variációkat. (ilyen is eszembe jutott, hogy pölö Hogwartsot te hogy fordítanád? Nekem kapásból a Dögporc jutott eszembe...) Akinek valami eszébe jut, az bedobja, és lehet szavazni, hogy melyik magyar változat tetszett a legjobban.
Van, akit ez érdekelne?

Spidáj:
Egy 1szerü kérdésem lenne csupán:
Nem lehetne leszedni azt a büntető oldalt?
Mer ok az első 1-2 napban még vicces volt, de így több 7 után nem csak unalmas, de kifejezetten idegesítő.
Szóval pls amennyiben mód van rá szabaduljunk + tőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése