HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (68/84) > >>

kaine:
Köszi srácok, rendesek vagytok.  

Spidáj:
Sőt Liarnak tök jó gif-je is van az üzenete alatt  
Éljen Liar    
1ébként kaine télleg tök jó fej volt

Troll:
Igen, Liarnek teljesen igaza van... és mégegyszer bocsi.

Liar:

--- Idézet ---Bár egy teljes napot melóztam az elkészült 30 darabbal, mégis úgy érzem tartozom neked annyival, hogy átengedjem, hisz általad ismertem meg az egészet. 
--- Idézet vége ---
Nagyon jó érzés, hogy így kerül pont a dolog végére!
Nekem megfelelne a Mennymá a Spidertomon is, de kaine hozzáállása előtt le a kalappal! Bár több ilyen ember lenne ebben az országban...

kaine:

--- Idézet ---Azt gondolom tudtad, hogy én csináltam a honosítását, adtam neki ezt a címet, meg hogy az én ötletem volt, hogy tegyük ki.  Túl vagyok a 160. képen talán jó ötlet lett volna, ha velem is konzultálsz a dologról.
--- Idézet vége ---
Tulajdonképpen én azt hittem Micho csinálta, azért kérdeztem meg tőle először. Azt végképp nem tudtam, hogy te tetted fel az indexre először.
Azért is nem került szóba MSN-en, mert azt hittem lefutott dolog, vagyis befejezett tény, hogy nincs ideje rá senkinek folytatni.
Bár egy teljes napot melóztam az elkészült 30 darabbal, mégis úgy érzem tartozom neked annyival, hogy átengedjem, hisz általad ismertem meg az egészet.  

--- Idézet ---Ha gondolod kárpótlásul bevállalok bármilyen spidertom munkát.
--- Idézet vége ---
Hmm, sorozatot is? Csak vicc volt, tudom, hogy semmi időd nincs. De azért majd csak kitalálok valamit.

Kell különben az a 30? Mind olyan, amit még nem tettél fel. Persze külalakra más.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése