HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Sendy:
Killjoy!
Tudod, hogyan dolgozom...sokmindent Tőled tanultam... bár el vagyok havazva, de amire senki sem lesz vevő, akkor azt szívesen felvállalom, még ha azt sem tudom, hogy mi az.... vagy nem köt le... nekem mindegy... bármit beírok...
Persze, csak ha úgy érzed hogy méltó vagyok befejezni amit elkezdtél...
/tudom ez most full nyálasan hangzik... meg ecet... de mélyen tisztelem Kill munkásságát, és nem tartom magam valami jó beírónak.../
Még áll az ajánlatom a főnököddel kapcsolatban.... ha gondolod
Blixxxa:
Killjoy!Csak nem te is eltünsz a színről? Most, hogy vissza tudtam térni, mindenki más elmegy? Na, mindegy. Igaz, hogy mostanában belevágtunk (találtam fordítót) egy nagy halom képregénybe, de bevállaljuk a félbemaradt cuccokat. Ha gondolod szólj, aztán majd megbeszéljük.
killjoy:
Mint azt már többen tudjátok hamarosan, bizonytalan ideig kénytelen leszek elhagyni a Zsákosok csapatát, viszont nem szeretném a megkezdett dolgaimat a sorsukra hagyni. Bár több sorozat is a fórumvisszajelzések (vagy inkább vissza nem jelzések) alapján bukás lett, de azért egy-két történetet szeretném, ha folytatná valaki. A Klasszikusok Képregényen sorozat első része volt a Moby Dick, nemrég került ki a Rex Mundi 2, elindult a Háború című antológia, és még sorolhatnám a megkezdett, de nem különösebben hiányolt sorozatokat, melyekre úgy látszik nem vevő a HZs olvasó közönsége. (Tisztelet a kivételnek!) Így mielőtt még a kényszerszünetre mennék legalább azokról a képregényekről szeretnék gondoskodni, amik már valamilyen szinten elő lettek készítve.
A Wild Girl (Vadmacska) második részének fele már lefordításra került és kész van mind a hat rész borítója. Már a hírekben is említettem, hogy Delírium már jó ideje elkészült az Army Of Darkness - Ashes 2 Ashes fordításával, illetve Tomgrey a 30 Days Of Night befejezése után szeretne nekiállni a folytatásoknak is. Így most konkrétan ehhez a három képregényhez keresek lelkes beírót és/vagy fordítót. Amennyiben kiválásomig ezekre nem találunk megoldást, akkor félő, hogy ezek a történetek jó időre a süllyesztőbe kerülhetnek, mivel a csapat minden tagjának megvan(nak) a maga sorozata(i), így a jelenlegi "dolgozókból" nem hiszem, hogy bárki fel tudná őket vállalni.
Vagyis ez most egy felhívás keringőre minden eddig még vacilláló olvasónak, aki vállalna fordítást vagy beírást: GYERE! ZSÁKOLJ, HA TUDSZ!
Sendy:
--- Idézet ---Remélem, jó helyen járok. Minthogy Felhívások a topic címe, szeretnék én is egy felhívást intézni a Hálózsák oldalhoz.
Készülődöm honosítani a Spider-man és X-Men 2099-es sorozatokat a Cotán, bár valószínűleg ezt a munkát meg fogom oszatni SzöcsKével a NewGenről. De még annyi, de annyi sorozat van ebből a világból, hogy arra gondoltam, honosítani kéne az EGÉSZ 2099-es szériát. Mit szóltok? Nem most rögtön persze, tudom, kicsit rosszkor is írok, mert még korántsincs vége a vizsgáknak, meg minden. De (Szerintem) megfontolandó ötlet. Eddig egyedül a KN-en vetettem fel, ott nem sok válaszra leltem, csak az derült ki, hogy a SpiderTom pl. nem harap a dologra. Gondoltam még az XFanzine-ra, a Comix Art-ra, bár őket annyira nem ismerem, és a Comicsmaniára, noha ők egy ideje mélyen hallgatnak.
Nos, érdekel valakit az ötlet?
--- Idézet vége ---
Picim!
Rám számíthatsz.... Amíg ilyen egyszerűek mint az első volt, addig vállalok mindent a fordításon kívül, meg ha lehet, akkor bubibeírást se rám bízd (nem vagyok oda pókiért, és nem köt le a sztori, és ennyire mazoista még én sem vagyok )
Spidáj:
Én biztos vok benne hogy ebböl lesz még vmi, csak szerintem késöbb.
Mint látod a HZS most 1 kicsit pang (vizsgák, stb... szal mindnekinek van halom dolga a HZS mellett) de szerintem amint utolérjük magunkat felmerül a te 5leted.
De hangsúlyozom most nem a HZS Band véleményét továbbítom neked, ez csak az én véleményem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése