HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (64/84) > >>

Spidáj:
   200 tagja van pont a fórumnak !    

Spidáj:

--- Idézet ---legalább az a minimális színvonal, amit felállítottam folytatódhasson.
--- Idézet vége ---
Szórakozol?  
Elég magasra tetted a mércét mindig  

Komolyan mondnom még nem láttam munkádat amit magyarosítás terén ne a teljes profizmus jellemezne !!!!

(aztabetyárit de tudok fogalmazni evribádi  )

killjoy:
Ahhoz elég fanatikussá váltam én is ez alatt a bő másfél év alatt, mióta az első fordításom kikerült, hogy csak úgy elmenjek. De jelenleg a munkahelyemen akkora a létbizonytalanság, hogy gyakorlatilag minden plusz nap ajándék. Senki nem tud semmit, vagy aki tud, az nem mondja... Jelenleg úgy néz ki, hogy legjobb esetben év végéig maradok, bár az utóbbi napokban már az is elhangzott, hogy lehet, nem is nekem kell majd mennem, sőt az is, hogy október 1-gyel kapom meg a felmondásom. Vagyis teljes a káosz, és én inkább a legrosszabbra készülök, mint hogy jól pofára essek. (Rövid helyzetjelentés a 2005-ös magyarországi munkakörülményekről egy külföldi tulajdonú cégtől...)

De abban biztos lehet mindenki, hogy ha el is tűnök egy időre, azért nem tűnök el végleg. (Pedig már láttam lelki szemeim előtt néhány ember kéjes kézdörzsölgetését, hát ők most kezdhetnek is nekibúsúlni    ) Ha el is megyek, az mindenképpen csak időleges és kényszerű elmenetel lesz, és amint tudok jövök vissza.  Sajnos otthoni netre egyelőre nem is gondolhatok, mivel az építkezés minden fölös anyagi forrásunkat felemésztette, így csak akkor fogok tudni netközelbe jutni, ha olyan új munkahelyet találok, ahol vagy baromi jól fizetnek és nem lesz probléma a havi konyhapénzből lecsípni egy pár ezrest a netre, vagy pedig a céges netet fogom tudni használni. Na, de addig is előre a nagyobb Zsákért! Hiszen igaz, hogy hamarosan véget ér Barrowban a 30 napos éjszaka, de azért még sok minden beleférhet addig, amíg mennem kell.

És ha valaki valamelyik általam megkezdett konkrét történetet szeretné folytatni, az mindenképpen szóljon és én minden segítséget megadok ahhoz, hogy legalább az a minimális színvonal, amit felállítottam folytatódhasson.

Troll:
Rövid fennállásunk alatt Kill meghatározó tagja lett a HálóZsáknak, ezért én nem is vagyok hajlandó csak úgy leírni... Amíg élek remélek, és csak időleges szabadságnak gondolom ezt a netnélküliséget.    Kill, számolunk veled, kellesz!.  

kaine:
Elmész?? Te is?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése