HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (7/84) > >>

zozi56:
A Logan Rozsomák ellen extranagy, 4000 pixel széles változata hamarosan lekerül az oldalról, csak a "sima" marad fenn. Ha valaki szeretné eltenni magának, pár napig itt eléri még.

talgaby:
Alacsony jó ideje a honosítói kapacitás. Mi sem reménykedünk sok sorozat folytatásában, örülünk, hogy a futó címek nagyja tud még menni. És ezzel szinte minden más oldal így van a jelek alapján. És sajna a jelöltek beküldött anyagát is - ha van - emiatt nagyon lassan tudjuk egyáltalán átnézni.

KiD:
Hát lehet, mégsem ez volt az alkalmas topic. :D

KiD:
Régóta fontolgatom, hogy bevállaljak egy fordítást, most időm is lenne rá, egy közepesen nagy anyagról lenne szó. Nem tudom, mi a menete a beíró keresésnek, de ez a topic így elsőre alkalmasnak tűnt rá. A Death's Head szériát szeretném elkezdeni, ami az angol Transformersben kezdődik, aztán egy pár vendégszereplés után folytatódik a karakter saját sorozatában. Nagyon vicces, egyedi hangulatú képregényről és szereplőről vanszó, itthon ráadásul szerintem kevéssé ismert. Scan van. Kérdésem, hogyan tovább.

Genzo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Január 07., 12:26:23 ---Én mondtam neki, hogy jöjjön HálóZsák-aloldalnak. :D

--- Idézet vége ---

Ugye? :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése