HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
kaine:
--- Idézet ---annak idején Te voltál, akivel elkezdtem kontaktolni ezügyben és csábultam át a Spidertomról.
--- Idézet vége ---
Na mégis van valami, amiért még számolunk!
avman:
hát, Killjoy mit is mondjak... Maradjunk a közhelyeknél: amikor véget ér egy dolog, egy új kezdődik, vagy valami ilyesmi... Reméljük most is így lesz. Neked köszönhető, hogy egyszer majd a Holló képregények is befejeződnek (erre itt és most szent ígéretet teszek, h végigcsináljuk őket), annak idején Te voltál, akivel elkezdtem kontaktolni ezügyben és csábultam át a Spidertomról. És annak is te főleg voltál az okozója, h kb. az első, cirka fél év alatt annyit honosítottam, mint most az elmúlt évben. Megértem az időhiányt, a csökkenő lelkesedést a mindenkori létminimumhoz kötődő gyomorideget (magam is átélem nap mint nap, újra és újra). És engem sem a mára már megkopott lelkesedés tart itt (vagy az olvasók véget nem érő tetszésnyilvánításai és biztatása) hanem ez a kis - és most már még kisebb - csapat. Bár Veled ellentétben én már képregényt sem igen olvasok, sőt, a honosításra szánt (mostanság nyúlfarknyi idő) már többszöröse annak, amit képregényolvasással töltök (ugyan ez ebben a hónapban egyenlő volt, vagyis kb. 0 perc).
Remélhetőleg az msn parnerlistáján nem hagysz egy fehér foltot... valahogy megnyugtató látni ott ezt a pár embert...
szóval semmi istenhozzád és vaya con dios, amigo csak egy szimpla kis see ya, azaz see you later, boss...
mano:
http://www.kepregeny.net/galeria/gal/Talal...04-11-27_74.jpg
regnar:
Killjoy.
Én azért bízok a visszatérésedben. Köszönet az eddigi képregényekért, ha egy képregény mellé volt írva a neved, akkor biztos lehettem benne, hogy nem fogok csalódni sem a stílusban, sem a kivitelezésben.
BaLu:
Killjoy!
Kár, hogy elmész, a te munkáid tényleg igazi mesterművek voltak, nagyon tiszteltelek/tisztellek mint honosítót. Köszi mindent!
Egyébként én is túl vagyok már egy mélypontomon, akkor nekem is elment a kedvem az egésztől, de most itt vagyok újjult erővel, szóval remélem, hogy egyszer majd te is visszatérsz a honosítás rögös útjára.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése