HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (56/84) > >>

trork:
Halihó!

Ha ez jelent valamit, én is szívesen honosítanák (a szöveg képbeégetését leszámítva)!!!

csak sóljatok: ()

Ja, és 18karikást még véletlen sem vállalok!

exactlee:

--- Idézet ---És nagyon sajnálom hogy egy időre felfüggesztitek az oldalt:-(
Ennyire sújos a helyzet?Túl kevesen vagytok?Ha ez jelent vmit, én szívesen segítek a honosításban, (igaz, alig tudok vmit róla, dehát biztos meg lehet tanulni:-D) mert szerintem egy nagyon cool kis oldalt hoztatok itt ösze...és kár lenne abbahagyni:-(
--- Idézet vége ---
Mivel az oldalt vivő főkolomposok nem válaszoltak, megteszem én:

Az oldal nem állt le, csak a szerverrel van probléma, ami ennek meg még egy maroknyi másik honosítóoldalnak nyújt hátteret. Ezt előbb-utóbb nyilván kijavítják, akkor majd újra lehet töltögetni, addig meg ahogy néztem jó kis ideiglenes tárhelyekre töltötték fel a friss cuccokat, úgyhogy be kell érned azzal.

Annak meg biztos örülnének, ha besegítenél a honosításba, akármilyen formában, de erről majd nyilván ők nyilatkoznak, vagy már ezt az egészet rég elmondták PM-ben és én most tök feleselgesen gépeltem egy csomót.

Archant:
Hi!

Beíró vagyok,de nincs munkám kérem akinek van birtokában még beíratlan comics az forduljon hozzám!!!

Raven:
Sziasztok!

Én nagyon örültem a Holló képregénynek!:-)
És nagyon sajnálom hogy egy időre felfüggesztitek az oldalt:-(
Ennyire sújos a helyzet?Túl kevesen vagytok?Ha ez jelent vmit, én szívesen segítek a honosításban, (igaz, alig tudok vmit róla, dehát biztos meg lehet tanulni:-D) mert szerintem egy nagyon cool kis oldalt hoztatok itt ösze...és kár lenne abbahagyni:-(

by Raven

avman:
Az AvmanZ Stúdió néven - az elmúlt időszakban amúgyis is csak névlegesen - futó formáció beláthatatlan időre felfüggeszti képregényes és összes egyéb online tevékenységét a névadó/vezető pénzügyi, magánéleti és egyéb problémáiból  adódó idegkimerültsége és lelki hullámvölgye miatt.
Addig is minden jókat mindenkinek.
av

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése