HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (51/84) > >>

fortian:

--- Idézetet írta: Zodiak ---Kedves HZs Team!

Abszolút megértem, hogy vágytok a visszajelzésekre. Tényleg. Mindenki, aki hasolnó - karitatív (?) - tevékenységet végez a köz javára vágyik arra, hogy elismerjék a munkáját.

De - meg ne haragudjatok - egy kicsit kezdetek átesni a ló másik oldalára ezen igényetekkel. Nem kényszeríthetitek rá a vendégeitekre a köszöngetést, vagy a fórumozást. Annak ellenére, hogy én viszonylag ritkán írok a fórumba, még megbecsülöm azt, amit tesztek, hiszen különben nem látogatnám az oldalatokat - és most ezt a postot sem tenném ide. Ha meg valaki azért ír a fórumotokba, meg küld levelet nektek, hogy megkapja a napi képregény adagját, az úgysem fog szívből jönni. Vegyétek észre a hálás közönséget, de ne követeljetek bizonyítékokat a követőitektől. Ezzel csak azt éritek el, hogy néhányan elpártolnak tőletek.

Nekem már a legutóbbi ilyen levelezős akciótok után is kicsit keserű lett a hangulatom, most viszont csalódottság kezdi felütni fejét. Ennél egy fokkal durvább csak az a lépés, hogy fizetős oldallá válljatok. Akkor viszont biztosan sokan elpártolnak tőletek. Kérlek titeket, hogy ne menjetek ilyen messzire, ne rémísztgessétek a követőiteket, és ne akarjátok elijeszteni őket!

Egy - még mindig - hű követőtök
--- Idézet vége ---

Köszi ember nem kell elismételnem ugyanezen a véleményen vagyok.Az hogy nem írok a fórumba az nem azért van mert szar az oldal meg a képregények hanem azért, mert egyszer beírtam h fasza sőt többszöris azt letorkoltatok így marattam az olvasgatásnál és nem figyelem a fórumot.Minden nap figyelem az oldalt és csakis ezt a honosító oldalt mert ez a legjobb:))

Spuri:
Gabe!

Igazad van. Sajnos.
Én is azt veszem észre, hogy a képregényrajongók nagy többségének fejéből kiszállt az a jó öreg mondás: Ajándék lónak ne nézd a fogát.
Én nem szeretnék óvatosan fogalmazni. És ez minden olyan idelátogatónak szól, aki nem tudja megbecsülni, ha valamit kap.

Ideje felébrednetek! A honosítás nem kis meló, ahogy azt Gabe is írta. Ezért a követelődzős kívánságlistával óvatosan bánjatok! Az ember azzal szeret foglalkozni, ami érdekli. Ha valaki a Tarotot kedveli, az azt fogja élvezettel honosítani. Ha valaki a MGS-t szereti, ő azt. Amihez nincs kedve, azt kisebb lelkesedéssel fogja.

Így hát, ha valakinek nem tetszik, hogy milyen képregények futnak itt, az, kezdjen hozzá kedvenc címeinek honosításához, és tegye közzé a saját lapján! De senki ne menjen a másikhoz csak azért, hogy követelődzön!
Egy másik mondás: Akinek nem inge, ne vegye magára.

Hozzáteszem: én is csak egy egyszerű idelátogató vagyok....

Gabe:
Miért válna fizetőssé az oldal?   . Nem mondom, nem jönne rosszul a pénz, de erről szó sincs.

A részemről a főoldalon található pár sor nagyon finoman fogalmazott. Én azért gondolkodom azon hogy kiszállok a buliból, mert az utobbi időben megszaporodtak a pofátlan követelőzések... sajnos néhányan bizonyára azt hiszik, hogy fél óra alatt elkészül egy képregény. Bárcsak így lenne, de sajnos az az igazság hogy a fordítástól a végeredményig minimum 10 óra. Ez a részemről azt jelenti, hogy legalább napi 1 (inkább 2) órám megy el amit már így is nehéz kiszorítani, de az hogy egyesek követeljenek további képregényeket  . Az azt jelentené, hogy nem napi minimum 1 órám megy rá a dologra, hanem legalább 3-4. És ha meg is tenném, az mit váltana ki? További követelőzést. Úgyhogy azon gondolkodom, hogy mivel nem sikerül megfelelni az igényeknek, inkább kiugrom a mókuskerékből. Nameg az is igaz, hogy az eddig belefektetett munkát sem nagyon ismerik el, jobb esetben ha jön is egy hozzászólás, a vége mindig azzal zárul hogy "miko jön mán a következőőő???   ". Azt hiszem hogy leállok a "rajongók" igényeinek/követeléseinek a gépies kielégítéséről. Ráadásul ezek az igények, még attól a minimális örömtől is megfosztanak, hogy azt honosítsak, amit én szeretnék. Mellesleg egyesek igen egyszerűen félresöprik az eddigi munkánkat azzal, hogy poénkodnak a Zsák meghalásával kapcsolatban. (lásd chatbox   ). A többiek jó része meg önző módon követeli a folytatást. Minden tiszteletem azoké, akik őszintén megköszönve az eddigi munkánkat, megértik a döntésünket. Sajos ők vannak a  legkevesebben. Nem mondom, jól megteremtitetk az alaphangulatot, az esetleges (amire egyre kisebb reményt látok) folytatáshoz. Gratula, csak így tovább   .

talgaby:
De, tervbe van véve, csak a tagság sokkal lustább (engem is beleértve), mint az látszik...

hegyitomi:
NEm lehetne a rolólehúzási szándéknak egy külön topikot nyitni? Már nem is tudom, hány topikot kellet átnéznem a hozzászólások miatt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése