HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (50/84) > >>

fortian:
Szóval mindent megbeszéltünk  
Felmentésem van (parsztság miatt)  máig nem értem ,pedig nem vagyok mások szerint hülye és nem is vagyok kis pisis...szal támogatom az oldalt az olvasáspmmal de a fórumot hanyagolom (közös kérésre) csak akkor szólok hozzá ha nagy a kínom...jahh és nem teszek javaslatot és sírást sem melyik képregényt folytassátok azt fordítítok ami tetszik nektek én meg elolvasom és az én dolgom h tetszik-e vagy nem, nem kell félni nem véleményezem...megteszi helyettem más.

Zerit:
hehe, hat nincs para
de a belepod igencsak emlekezetes volt, mondhatni felejthetetlen
abszolut nem voltam akkor sem tamado vagy kioktato, de elvarom mastol a hasonlo hozzaallast
kar, hogy egyoldaluan alltal hozza a dolgokhoz es nem gyakoroltal onkritikat
a hozzad hasonlo hozzaszolasok, mar megbocsass, de nem fognak hianyozni

fortian:
hm, azert ez nem ilyen egyszeru volt
jol emlekszem az esetre
[/quote]

Aham szóval még mindig para van...akkor ne  sírjatok hogy nem kaptok véleményt...legalábbis tőlem

kihaeennem:

--- Idézetet írta: Spuri ---Igazad van. Sajnos.
Én is azt veszem észre, hogy a képregényrajongók nagy többségének fejéből kiszállt az a jó öreg mondás: Ajándék lónak ne nézd a fogát.
Én nem szeretnék óvatosan fogalmazni. És ez minden olyan idelátogatónak szól, aki nem tudja megbecsülni, ha valamit kap.
--- Idézet vége ---

Nem kötözködésnek szánom, de szerintem nem jól értelmezted az általad idézett mondást.  
Nekem úgy rémlik, azt jelenti, hogy ha ajándékot kapsz, ne köss bele, fogadd el úgy, ahogy van!

Ja, és persze nagyon fontos, hogy ha valaki valamit honosít, az esősorban azért csinálja, mert pont azt szereti, de ha rajta kívül nem sokan szeretik adott képregényt, hiába várja a visszajelzést!

Amúgy szerintem (is) be kellene vezetni a kommentelés lehetőségét, sokkal több lenne a visszajelzés, és ebből könnyebb lenne leszűrni, mire van igény (már amennyire ez szempont).

Különben nekem tök mindegy, mi van honosítva az oldalon. Ha tetszik, elolvasom, ha valamit megmozgatott bennem, írok pár sort a fórumba róla ( kommentet mondjuk szivesenbben és gyakrabban írnék ). Ha meg nem tetszik, bele se nézek, vagy pár oldal után abbahagyom...

Zerit:

--- Idézet ---Az hogy nem írok a fórumba az nem azért van mert szar az oldal meg a képregények hanem azért, mert egyszer beírtam h fasza sőt többszöris azt letorkoltatok így marattam az olvasgatásnál és nem figyelem a fórumot.
--- Idézet vége ---

hm, azert ez nem ilyen egyszeru volt
jol emlekszem az esetre

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése