HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Lamond:
Most én úgy gondolom a honosító üzemek közül a tieteknek van a leginkább felhasználóbarát "user interface"-e - gondolok én itt arra, hogy egyszerű tájékozódás, átlátható dizájn ami nem megy át giccsbe vagy túl egyszerűbe sem. Sajnálattal értesültem, hogy mosolyszünetet tartotok. Mégsajnálatosabb, hogy a képregényekhez sem tudok hozzáférni, pedig naponta többX is felkaptatok az oldalra, hogy hátha már van valami mozgás felétek, de csak enyhe bűz, rothadó hullaszag (éljenek a zombik és a hajnalok! ) A kommentbox szerintem okos dolog, mert csak klikk-klakk és kész is egy 3mondatos vélemény. Én pl. ilyet láttam az emilrulez.hu-n amit használtam is... néha. Mert az ottani őslakosoknak is megvolt ez a belső köre aki nem komunikált "outsider"-ekkel. Szerintem ezek az emberi természetből adódnak, ezeket nem lehetséges áthidalni. Mindenesetre: kommentbox-> IGEN,IGEN. A másik meg: szerintem is honosítani addig éri meg (bárkinek is) amíg élvezi azt amit csinál. Szóval, ha valamelyik kedvencem honosítom, sztem teljesen mindegy, hogy hárman megveregetik a vállam vagy sem - mert ha szeretem, akkor a többiek véleménye az csak háttérzaj (ha van). Azt, hogy ki?, mit?, merre?, hogyan?, kivel?, mivel? honosít... mitakartam mondani... ja, szóval egy fórumlakónak -kis túlzással- "semmi köze" -> Ti adjátok, mi megesszük, illedelmesek megköszönik miután felböfögték.
talgaby:
Trollt azt hiszem, icipicit félreértetted... az egész hsz nem volt komoly. Offolni meg jó.
Konrad:
Teljesen egyetértek Kihaennem-el, Exactlee-vel, Ygan-nel és Trollal.
--- Idézetet írta: Troll ---Egyébként is, szerintem minden olyan hozzászólót bannolni kéne (és persze minden postját törölni utána), aki kicsit is el mer térni a topik témájától... Mélységesen felháborit, ha egy engem érdeklő kérdés miatt teljesen végig kell böngésznem egy arról szoló topikot!
--- Idézet vége ---
Ezzel azért nem (most lehet félreértem és csak vicc volt) mert akkor már tagokat is bannolnhatnátok (most nem mondom konkrétumokat), hogy off-oltak. Ugyan nem ez de hasonló zavart, jött pár "anyázó" le lettek ugatva, de a régi kommentesek akik szintén "anyáztak" azok még bátorítva is voltak. Tehát van itt egy közösség amiben kicsit kirekesztő (eddigi tapasztalataim alapján) és ezt nem értem mindenkire, tehát egyértelműen akinek nem inge ne vegye magára.
Troll:
Teljesen egyetértek ygan hozzászólásával...
Szerintem is minden honosítónak figyelmen kívül kéne hagynia a saját képrgényére érkező sürgetéseket. Egyébként is, szerintem minden olyan hozzászólót bannolni kéne (és persze minden postját törölni utána), aki kicsit is el mer térni a topik témájától... Mélységesen felháborit, ha egy engem érdeklő kérdés miatt teljesen végig kell böngésznem egy arról szoló topikot! Mégis mit gondolnak mennyi időm van nekem erre? Az lenne a legjobb ha valaki kivonatokat írna minden topikról, aztán ha az is túl nagy arról is egy vázlatot és nekem csak azt kéne elolvasnom... Természetesen így is tele lenne szeméttel, mert biztos azokat a részeket emelnék ki amik engem nem érdekelnek. Én is öreg vagyok már ehhez... Mit poénkodnak nekem ezek a nyikhajok?
Ha én honosító lennék, én is azt csinálném amit akarok, és úgy ahogy akarom. Nem édekelne ki mit szól! Sőt szerintem ki sem tenném a honosítást, és nem is szólnék róla senkinek... Akit érdekel, vagy akar valamit az úgyis megtalál. Bizony...
UI: Fárasztó dolog ám ilyen sok képregényt elolvasni... Szegény olvasókra is gondolhatnának.
ygan:
Teljesen egyetértek Zodiak hozzászólásával...
A honosítók helyében pedig magasról le... a követelődzőket. Hagy írja, ha akarja, nem kell figyelembe venni és főleg nem kell rajta agyalni. Ha én honosító lennék sírhatna nekem akárki (még a főnök is) azt és annyit honosítanék, ami jól esik.
kihaeenem-el is egyetértek, azzal a különbséggel, hogyha a fórumtémától elszakad a fórum, akkor nem birom tovább olvasni a sok zagyvaságot. A sztrájk topic is átalakult valami hülyeséggé, amit pár oldal után már fölösleges volt olvasni + átment poénkodós, spoileres vicc topic-á ezzel elkomolytalanítva az egészet.
(ha megnézed ezt a topicot, ez is tele van ilyen szpidáj félék baromságaival) egy bizonyos kor után az ember nem hajlandó ilyesmik olvasgatásával és főleg kommentezésével pocsékolni az idejét (főleg, hogy nem szól semmiről az ilyen "ez a 6000-ik hozzászólásom"x5 kommentek.)
Mellesleg az igényes fórummal együttjár a honosítok sűrű reagálásval (ez esetben) és a megfelelő moderálással.
Legjobb megoldás valóban ez a képregény alatti gyors reagálós dolog lenne (a honosító is keresgélés nélkül megtalálná és nekünk sem kéne kajtatni utána + nagyobb a kommentezési kedv ha ott van rögtön a lehetőség).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése