HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Gabe:
Azon régi fórumozók akik alpári hangnemben irogatnak, azok nem fogadták meg a jótanácsot, amit a waddafakk topik indulásakkor mondott valaki. kb. így hangzott: "itt mindenki vérmérsékletének megfelelően lerombolhatja a magáról kialakult képet." Gondolod, hogy ők ezt nem tették már meg? . De tartjuk magunkat a moderáció mentességhez, úgyis csak magukat járatják le. (ne vegyétek magatokra, én is írogattam már ily módon, meg is lett az eredménye )
Elmondom hogyan zajlott le a sztrájk a kuliszák mögött. (persze amennyit szabad). Felvetődött az ötlet, hogy ehhez az eszközhöz nyúljunk. (ja, van egy belső fórum, amit csak tagok látnak, de úgyanolyan mint bármelyik másik topic). kiírtuk a szavazást. Aki igennel szavazott, az mind más okból tette azt. Volt aki nem is akart sztrájkolni, de a demokrácia már csak ilyen . Nem mindenkit a fórumozók hiánya zavart. Az okok le vannak írva a főoldalon. Úgyhogy ahány tag válaszolna a kérdésre, annyi féle verziót hallanál. Ha annyira érdekel mélyebben a dolog, akkor küldj privit mindenkinek. (én már úgyis kaptam párat a sztrájk miatt ). Akkor nem lesz ellentmondás. De így, ahány tag válaszol, persze hogy olykor ellentmondásba kerülnek a vélemények. És igen, semmi sem kötelező. Ha a visszakapcsolás után sem lesz kedved fórumozni, akkor ne tedd. Eddig sem volt kényszer. Vagy a képregények kikapcsolása kényszerítő eszköz?
Szerintem több sztrájk úgysem lesz. Ha valaki besokal a tagok közül, max odébáll.
Konrad:
--- Idézetet írta: pepo05 ---Hmmm...kár, hogy még mindig nem tiszta.
--- Idézet vége ---
De rohadtul tiszta. De mivel tudom hogy téged bátorítanak egyesek az újoncok anyázására ezért nem fogok veled vitázni.
pepo05:
Hmmm...kár, hogy még mindig nem tiszta.
Konrad:
--- Idézetet írta: Gabe ---Ja kialakult itt egy kisebb közösség. Ők betértek ide jóval a sztrájk előtt. Velük jól érezzük magunkat, mert nem "kényszer" hatása alatt jöttek hanem maguktól. Az újak többsége pedig "muszájból" (hogy legyen még képregény...) csöppen bele. Őket zavarja itt sok minden, offolgatás, családias légkör, a régi fórumozók megbecsülése, stb. Ők pedig két héttel a regisztrációjuk után, az 5. hszükben már szinte elvárják, hogy ők is beletartozzanak ebbe a körbe. Vagy kifogásolják a dolgot. Nincs itt semmi extra, egyszerűen fel kell venni a pörgést. Lám, Sepinek például sikerült, holott mint ő is mondta nem nagyon fórumozgatott, most mégis belelendült. Aki nem mászkál a fórumra, és nem írogat bele, fölöslegesen várja el, hogy régi ismerősként kezeljük. Akit zavar, hát ilyen a fórumunk, semmi nem fog változni azzal hogy a szemünkre veti hogy milyen. Lehet menni, semmi sem kötelező, ha újra indul az oldal, akkor úgyis szó nélkül olvashat mindenki tovább. Ha meg marad, akkor meg gondoljon sűrűn erre a közmondásra: "Rómában élj úgy mint a rómaiak". Ha nem megy, akkor csak olvasgasson csendben.
--- Idézet vége ---
Én nem várom el hogy ismerősként kezeljenek, de azt elvárom hogyha én normálisan írok, barátságos hangnemben akkor mások is. Viszont akkor kiderül (?) hogy a sztrájk célja nem a fórumozok "bejövetele" lenne/volt? Engem spec nem zavar a családias légkör, az offolgatás. A régi fórumozok akik útszéli hangnemben írogatnak azokat jó dolog ám megbecsülni. Ha csak olvasgassak csendesen, akkor nem értem mire ment ki a játék. Ebből a hsz-ből az jön le, hogy igazából jó volt a fórum így ahogy van. Akkor bocs, nem írok többet csak olvasgatok csendesen képregényeket, de akkor ne a fórumozók hiányát nevezzétek meg a sztrájk okának. Köszönöm meg valóban egyszerűbb egy chatbox benyögni mint hogy ide beírjuk, mert volt aki meg azt kifogásolta hogy merészelne valaki egy egysoros kommentet írni, és hogy ilyet ő nem hajlandó olvasni (egy megbecsült fórumozó). (Vannak itt ellentmondások.)
Üdv, Konrad
Az eddigi munkátokért én hálás vagyok - a fórumba "nyögött" köszönöm nem tudom hogy elég-e
Gabe:
--- Idézet ---Elismerem a beírásba belefeccölt munkát, de nekem speciel a tollal beírt beszkennelt képregény is tökéletesen megfelel. A fordításra csak annyit, hogy ameddig magyar, addig nem nagyon zavarnanka a kisebb hibák, és csak ritkán találkozom fordításnál olyannal, amihez érdemileg hozzá tudnék szólni.
De vissza a negatív kritikához. Leírjam ezek után a fórumba, hogy nekem speciel nem jött be a Haláli Hullák képregény, mert egyrészt rókabőr, másrészt nem tudja visszaadni a film hangulatát? Hogy a Tarot szép a szemnek, de a történet számomra unalmas és sablonos? Hogy a Fantomot ugyan papír-alapon még csak-csak elolvasom, ha olynom van, de a netes verziójára nem vagyok kíváncsi? Mert ha ezeket a fórumba leírnám, azzal egyrészt nem hiszem, hogy ösztönöznék bárkit is, sőt, akár sértődés is lenne belőle!
--- Idézet vége ---
A negatív kritika normálisan előadva sokkal öszíntébb mint pár pozítiv sablon sor. Nincs ezzel semmi gond. Elég széles a választék, hogy egy másik megtetszen belőlle. A baj az volna ha valakinek egyik itteni képregény sem tetszene. Azt nem hinném el... (oké, ez egy kis egészséges önfényezés )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése