HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Punkológus:
Majd holnap, aludnom kell Egy órás kiselőadást tartok holnap a biológiai fegyverekröl egészségtanból Jó éjt mindenkinek!
pepo05:
--- Idézet ---Igaza van abban, hogy mikor a "fiatalok" beözönlöttek a sztrájk hatására, akkor az "öregek" láthatóan összezártak a 3. oldal után a Gabe által említett okok miatt.
--- Idézet vége ---
Összezártak? Ezt kifejtenéed bővebben?
Punkológus:
--- Idézet ---Mindenkinek igaza van, a saját szemszögéből. Csak próbáljátok már a másik helyébe képzelni, kicsit magatokat. Akkor talán nem lesz sértődés. Persze ez rám éppúgy vonatkozik mint másokra, senki nem kivétel! Biztos senki nem rossz ember, aki a képregényt szereti.
--- Idézet vége ---
Ezt szerintem érdemes lenne mindenkinek megfogadni. Eagle, iszok az egészségedre.
Egyébként Konrad szavaiban van valami. Igaza van abban, hogy mikor a "fiatalok" beözönlöttek a sztrájk hatására, akkor az "öregek" láthatóan összezártak a 3. oldal után a Gabe által említett okok miatt. Én elfogadom (és gondolom nem csak én) teljesen elfogadom a HZS döntését és úgy állok hozzá, hogy bármit csinálnak jogos. Nem azért, mert ők tökéletesek, hanem mert ismerni vélem többségét így neten át annyira, hogy tudjam mennyire normális emberekröl van szó. Miuán önismétléssé vált a Sztrájk topic, az ember neki áll beszélgetni, hülyéskedni az ismerős "avatarokkal". (az gondolom nyílvánvaló, hogy nem az újakkal). Igaz az, hogy a 3. oldal után nem lett reagálva a különböző 1 hozzászólásos embereknek. Ez szar dolog volt, tény. Nagyon hiányzott innen Micho, mert közölünk ő volt a legközvetlenebb és legtürelmesebb. Ha ő itt van, akkor gondolom jó pár kemény vita nem fajult volna odáig ameddig sikerült. Igazából nem tudom, hogy mit is akarok itt kihozni a dolgokból: talán azt, hogy nem ebböl a sztrájk ideji abnormális feszült fórumhangulatból kell megitélni a dolgokat, várni kell amíg minden letisztul egy kicsit. Viszaáll a letöltés, eltünnek azzok, akik csak kényszer hatására csatlakoztak és minden kevés korsós fórumozó ismét figyelmet kap a sok sörösöktöl. Nem azt akarom mondani, hogy aki most jött, az húzzon is el, hanem, ahogy elöttem is írták: elfognak tünni maguktól, mert nem gondolják komolyan, amit írtak abban az egy hsz-ukban.
Remélem nem tűnik teljesen nagy zagyvaságnak, amit összehordtam...
pepo05:
Nincs itt vita.
--- Idézet ---De mivel tudom hogy téged bátorítanak egyesek az újoncok anyázására ezért nem fogok veled vitázni.
--- Idézet vége ---
Ez poénnak jó volt...
eagle:
Jaj ne! Ne vitázzatok már megint! Mindenkinek igaza van, a saját szemszögéből. Csak próbáljátok már a másik helyébe képzelni, kicsit magatokat. Akkor talán nem lesz sértődés. Persze ez rám éppúgy vonatkozik mint másokra, senki nem kivétel! Biztos senki nem rossz ember, aki a képregényt szereti.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése