HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Punkológus:
--- Idézet ---igencsak jót tesz az agyonrúgdosott lelkemnek egy-két vicces/elgondolkodtató képregény, amiért szívesen beleszaladok az oldalatokba
--- Idézet vége ---
És melyek lennének ezzek, ha szerény személyemnek szabad érdeklődnie?
Lamond:
Én személy szerint - csináljatok bármit is az oldal népszerűsítésére vagy ellene - támogatni fogom ezt a szolid kis honosító portált. Éppen munkát keresek és néha igencsak jót tesz az agyonrúgdosott lelkemnek egy-két vicces/elgondolkodtató képregény, amiért szívesen beleszaladok az oldalatokba. Písz
Punkológus:
--- Idézet ---Gyakorlati bemutató is lesz?
--- Idézet vége ---
Nem azt a vegyi fegyverekre tervezem, mert nem rég láttam egy könyvet, ahol leírták a mustárgáz elkészítésének módját Muhaha, hadd hulljon a férgese
--- Idézet ---ha megvan szöveges formában a gépeden, elküldhetnéd nekem e-mailben...köszi!
--- Idézet vége ---
Pfú, sajnos nincs, pár adatot jegyeztem csak fel, amit netröl + pár könyvböl lestem én is. A naggyát azt rögtönöztem, meg ecseteltem egyes baktériumok hatását, pár érdekesebb történet + összeesküvés elméleteket boncolgattam.
--- Idézet ---Összezártak? Ezt kifejtenéed bővebben?
--- Idézet vége ---
Hogy az első megdöbbenésünk után tulajdonképpen leszartuk a sztrájkot és ezzel együtt sok újonc egy hsz-es hozzászólását, pedig volt némelyikben sok értelmes gondolat is. Elkönyveltük magunkban, hogy ez van, mi itt voltunk eddig is, itt leszünk ezután is, tehát felesleges a sztrájkról beszélgetni, inkább hülyéskedjünk, polgárháborúzzunk, meséljünk vicceket. Megjegyzem ezzel nincs is semmi baj. Viszont ebbe már nem lehet csak úgy beszálni, annak, aki most jött. A bejövő 1 hsz-esekre meg nem reagált igazán senki (aki mégis, attól elnézést kell kérnem, tudjátok az ing meg a gazdája és hasonlók), viszont így lehet, hogy elvesztett az oldal pár olyan embert is, aki lehet, hogy maradt volna.
Nitro:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Majd holnap, aludnom kell Egy órás kiselőadást tartok holnap a biológiai fegyverekröl egészségtanból
--- Idézet vége ---
Gyakorlati bemutató is lesz?
pepo05:
Az jó. ha megvan szöveges formában a gépeden, elküldhetnéd nekem e-mailben...köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése