HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (43/84) > >>

Schmatzy:

--- Idézetet írta: Punkológus ---És mijaza IRC (elnézést, technikai analfabéta vagyok)
--- Idézet vége ---
Internet Relay Chat Az MSN ősapja.

Punkológus:

--- Idézet ---Majd egyszercsak vmikor pármilliárd év múlva kinn lesznek egy másik oldalon...
--- Idézet vége ---
...és különben is halál az optimistákra  Egyébként jó egy tucatott már megtalálhatsz a sosi.uw.hu oldalon és érdemes a www.kepregeny.net pókember részlegében is szétnézni, mert jó sok régi Spidertom-os klaszikus Amazing került oda fel. Igaz csak kézi beirással
--- Idézet ---Bocs, ha offolok... mi az az offolás?
--- Idézet vége ---
Azon tevékenység mikor teljesen más témáról beszélsz, mint ami címnek meg van adva, bár ez itt általában nem szokott gond lenni...

És mijaza IRC (elnézést, technikai analfabéta vagyok)

Lamond:
Ezt a Spidertom dolgot szívből sajnálom, mert nem egy helyen együttműködtek más oldalok a Stommal... remélem mihamarabb előkerülnek azok a lapok is.

Szívesen elcsevegnék hasonló érdeklődésű emberkékkel ezért kérdeztem ezt az IRC dolgot, másrészt meg a gyengébb elméjűek is nehezen találnak fel egy IRC csatornára, mert az mégse egy cset.hu így kicsit megszűri az odalátogató társaságot a "rendszer".

(Bocs, ha offolok... mi az az offolás?    )

talgaby:
1. Nncs.
2. Mióta kaine hivatalosan is Kingpinné váélt és elkezdte kiadni a Vertigot, azóta leszedték az összes képregényt. Majd egyszercsak vmikor pármilliárd év múlva kinn lesznek egy másik oldalon.

Lamond:
Konkrétan a Hulkot olvastam akkor és a Megtorlót amik tökéletesek egy-egy kiadós dühöngés helyett is (kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét... benzinkutasát). De a WhatIf sorozat a szívem csücske, mert néha elég gagyi sztorik, de amúgy megmozgatja az agyamat.

Kérdés1: nincs vmi chatszoba irc szerveren, ahol fenn van pár emberke akár innen akár máshonnan?
Kérdés2: mi a helyzet a Spidertommal? Lehet hogy én vagyok Láma, de akkor sem tudom ott hogyan férek hozzá a képregényekhez.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése