HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Nitro:
Engem kihagytál, így most már örök harag.
Mondjuk nem vagyok a stáblistában, az is igaz.
Ja, és van ünnepnaptár topik is.
Lamond:
Kellemes karácsonyi ünnepeket az összes résztvevőnek aki az oldal működését lehetővé teszi - kezdve a pizzafutártól a postamesterig... Remélem legalább annyi boldogságot kaptok a fa alá, amennyit Ti szereztek másoknak az önzetlen alkotómunkátokkal!
Zárom soraim: "letitsznó letitsznó letitsznó" Lamond
hegyitomi:
(Sajnos nem tudtam új topikot nyitni ezért ide írom. Ha valamelyik moderátor esetleg átemelné egy külön topikba megköszönném.)
Szóval:
Ezúton szeretnék boldog Karácsonyt, újévet, 1 tonna bejglit, szép ajándékot, és kitartást az áldozatkész, precíz munkájukhoz a Honosítóknak:
Michonak, Trollnak, Zajnak,VTominak, Killjoynak, Spidájnak, Dórikának (Neki külön kézcsók ha még nem unja ), Jorutonak, Recsinek, Galennak, avmannak, Zének, Blixxxanak, Anouknak, Fareknak, Letsgonak, Edynanak, Deadnek, Zeritnek,Gabenek, Archantnak, talgabynak, chinek, Eracnak, manonak, Kainek, Darknessnak, Kendranak, Nimrodnak, T. Lajosnak, Tydinanak, Zennek, és Sendynek.
Remélem senkit nem hagytam ki.
Nekem, ebben az évben Ti és munkátok vagytok/voltatok (és remélem jövőre is lesztek) a legnagyobb ajándék!
2006 december 24. Hegyi Tamás
eagle:
Ez érdekes! Nekem más a szolgáltatóm, Fóton lakom, de nekem sem jó a net ma.
Sepi:
Köszi srácok.
Most már biztos, hogy szolgáltató váltás lesz a vége. Már nagyon unom, hogy állandóan csak hivogathatom őket, hogy szar a net, de egyáltalán nem tudják megcsinálni. Szinte nincs olyan hét amikor ne lenne vele valami gond. Ráadásul pont ma kaptam meg a számlát is: 14200Ft, ezért a szarért. Most is olyanokat csinál, hogy pár percig működik, utánna meg teljesen lefagy.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése