HálóZsák fórumok > a Zsák
Felhívások
Genzo:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---Huh. Hallottam már egy-két érdekes dolgot életemben - németül Dallast, lengyelül Ed, Edd & Eddy-t, orosz rappet! -, de a román Watchmen jócskán szürreális lenne.
--- Idézet vége ---
szerintem is. a 'this city is afraid of me, i've seen it's true face" romanul igy hangzik kb.: "Orasul asta teme de mine, am vazut fata lui reala". Eleg fura meg nekem is:D, el se tudnek kepzelni 12 kotetet ilyenekkel tele:P:D
Schmatzy:
Huh. Hallottam már egy-két érdekes dolgot életemben - németül Dallast, lengyelül Ed, Edd & Eddy-t, orosz rappet! -, de a román Watchmen jócskán szürreális lenne.
Genzo:
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---
--- Idézetet írta: Genzo ---Lehet, hogy hulyeseg amit kerek, de nem lehetne egy Watchmen forditast kitenni az oldalra? Mivel en nem magyarorszagi vagyok, nem tudom megszerezni magyarul a kepregenyt, de szivesen elolvasnam, es szerintem nem vagyok ezzel tulsagosan egyedul. De ha szo se lehet rola, akkor nem szoltam
--- Idézet vége ---
Elég szomorú, hogy nem lehet megszerezni. Nem lehet megrendelni valahonnan? Csak úgy tudsz hozzájutni ha magyarországi könyvesboltból megveszed?
--- Idézet vége ---
magyarul csak ugy ha rendelem valahonnan, igen. Es azt se tudom hogy, azt se, honnan, de szerintem kicsit rafaragnanak az arra leven hogy hataron tulra kell "szallitani a cuccot" . na sebaj, elolvasom angolul, ugy mar fentvan neten, a lenyeget csak-csak megertem:P:D (romanul nem sok kedvem lenne hozza, ok eleg borzalmasan forditanak dolgokat, meg szerintem nem is foglalkoznak a WAtchmennel, esetleg a film utan kapjak fel kicsit)
talgaby:
Hát, ha más nem, ott a vatera, nemrég láttam, hogy felraktak oda egy teljes sort párezerért, és csak rá lehet beszélni az eladókat a külföldi postázásra. De nem tenném le a nagyesküt, hogy az Alexandra se lenne hajlandó erre...
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Genzo ---Lehet, hogy hulyeseg amit kerek, de nem lehetne egy Watchmen forditast kitenni az oldalra? Mivel en nem magyarorszagi vagyok, nem tudom megszerezni magyarul a kepregenyt, de szivesen elolvasnam, es szerintem nem vagyok ezzel tulsagosan egyedul. De ha szo se lehet rola, akkor nem szoltam
--- Idézet vége ---
Elég szomorú, hogy nem lehet megszerezni. Nem lehet megrendelni valahonnan? Csak úgy tudsz hozzájutni ha magyarországi könyvesboltból megveszed?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése