HálóZsák fórumok > a Zsák

Felhívások

<< < (3/84) > >>

ratij:
Nemrég írtam, hogy tervezem a Panninis Hihetetlen Pókember digitalizálását, de sajna hiányzik a (már csak) 25, 27. rész. Most kibővíteném a Pókember és a Fekete Macska 2 részével továbbá a Pókember és Batman c. különszámmal. Ha valaki tudna ebben segíteni a hiányzó részekkel, szívesen megosztanám vele a Semic-es éra összes Pókember képregényének (kivétel az ultimat-es 2. sorozat, abból csak az 1-33, 36-37. részek vannak meg) digitalizált változatát (különszámokkal együtt )? Továbbra is fennáll a HálóZsákos megosztás is. Aki érdeklődik az írjon a ratij@freemail címre. Előre is köszönöm a segítséget!

talgaby:
Jó kérdés, kéne majd Sepi is, hogy nyilatkozzon ez ügyben.

ratij:
Megpróbálok néhányat feldobni valamilyen tárhelyre, hogy átnézhesd. De mindez majd csak december végén, január elején lesz aktuális, mivel akkor fogok csak ráérni. De mi lesz a többi számmal, ami nekem nincs meg? Lényegében én csak azért osztanám meg a többit, hogy ezekhez hozzájussak. Ugyanis, főleg a 27-est, már régóta vadászom és szinte mindig elutasítást kapok. Többször volt, hogy webshopokban is egy fél órán múlott, hogy nem tudtam beszerezni. A másik az ára: a minőségi Kingpines Pókemberből 2-őt, 3-at veszek az árából. És még egy kérdés: nemrég akadtam rá a Hihetetlen Pókember Galactus-Sepi féle szkenjére, 1-14-rész. Nem tudom érdemes-e ezzel bajlódnom, vagy onnan be tudjátok majd szerezni? Mivel azt hiszem ők elég minőséges munkát végeznek és tagjai a Hálózsák csoportnak. Ha megfelelne akkor csak a 15-től kezdeném? De ha nem, akkor az elejétől.

talgaby:
Akkor inkább ide, ha már feljöttél fórumra. :) Szóval a lényeg az, hogy ennyire frisset kitenni még nem fogunk, mert az utolsó szám kivételével bolhapiaci forgalomban különösebb nehézség nélkül, borítóár alatt vagy környékén megszerezhető. Azonban mire elérnénk a Csodálatos Pókember v1 közlésének végére, lehet, aktuális volna. Vagyis egyelőre én megnézném, milyen minőségben/méretben/felbontásban szkenelnéd, hogy megy a nyers képek digitális fogyaszthatóságúra hozása. Ha jól, akkor szerintem tárolni tároljuk majd mi is a kész füzeteket, hogy megfelelő időben kitehessük, de az garantáltan évekre lesz majd. (Ha jól emlékszem, olyan 2014 vagy 2015 lesz, mire a CsodaPók v1 itt is véget ér, de addigra már a HiPók is majdnem tízéves lesz, és általában ez a minimum várakozási idő, mielőtt pofátlanságnak minősülne egy hazai megjelenés kirakása. De tényleg erősen függ attól, hogy milyen hamar tűnik el a bolhapiacokról is, illetve ugrik meg elérhetetlenné az ára.)

ratij:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. December 08., 19:14:58 ---Nem kaptad meg a levelet, amit küldtem? Írtam ezzel kapcsolatban.

--- Idézet vége ---

Bocsi, de nem! Melyik címre? Próbálj meg ide a fórumba, vagy a ratij82@gmail.com-ra. Sajna a gagyi freemail már többször megtréfált, illetve most látom, hogy lehagytam a végéről a tartomány kódot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése