Ezúton szeretnék minden honosítónak, tagnak és családjuknak, Nagyon Boldog Új Évet Kívánni! Továbbá köszönöm azt a sok-sok képregényt amit honosítottatok, és napról-napra megismertettetek velünk! Én 2013-ban 190 db HONOSÍTOTT képregényt olvastam nálatok (amik 2013-ban kerültek ki az oldalra) kötetek, Tpb-k egynek számolva, ez nálam 5540 oldal! Ez hihetetlen munka, és ebben nincsenek benne a Semices scennek, (amiknek a Januári szünet alatt állok neki) Hozzátartozik, hogy ebben a "statisztikában" csak a Marvel, DC, TF, SW, Tarot, Grimm, Vörös S, Mars H, Indiana, JP, Resident E., Street F. képregények vannak benne + az enciklopédiák!

A többi még ++++ munka amit nem olvastam, nem az én "műfajom"! 2013-hoz tartozik az én legnagyobb öröme és bánata itt az oldalon számomra! Mégpedig a Trans Formers - Első Regeneráció! Nagyon vártam, hogy újabb részeket olvashassak a klasszikus TF univerzum folytatásáról, és szeríntem sokakkal egyetemben, nagyon szomorú vagyok, hogy nem lettek folytatva! Remélhetőleg 2014 hoz valami fordulatot ez ügyben! Na de nem jártatom tovább a számat, még egyszer köszi az egész éves munkátokat, kitartás jövőre is! B.U.É.K!!!!!!!!!!!!!!