HálóZsák fórumok > OFF topik
Ünnepnaptár
kaine:
Mivel nekem ma jött meg a netem, most kívánnék Michonak, kedves barátomnak Boldog Születésnapot!
Engem is lesújtott a hír, hogy távozik, bár engem már elég régen, hisz én már egy hónapja tudtam. Azt hiszem a képregény honosítók közül ő állt a legközelebb hozzám és rengeteg nagyon jó történetet készítettünk el együtt a Tomicho keretein belül. Igazán sajnálom, hogy ennek nagy részben vége, bár a Preacher még folytatódni fog és az Y is (bár azt nem ő készíti).
Most valami szépet kéne írni, de nem jut az eszembe semmi. Talán ez:
Köszönjük a képregényekkel eltöltött idődet és fáradtságodat, azt a sajátosságot és stílust, ami a Hálózsákot jellemzi és minden egyebet. Bár a kapcsolatunk nem szűnik meg, de ritkul és így is úgy érzem, hogy valamit elvesztettem. Sajnálom, de megértem az okaidat. Sok szerencsét neked.
Kaine
letsgo:
Ebben igazad van, én ha elmennék nem birnám ki, hogy nenézek be párszor, habár az én vagyok. Sajnálom, hogy elment. De, igazad van olvasni szerintem is fog.
Spidáj:
Letsgo szerintem emiatt ne aggódj, a sorozatodatl átni fogja. A honosítást abba lehet hagyni (bár nehéz) de a képregény iránti LOVE-t nem .
Szóval hidd el ha fórumozni ne msi nagyon, de szerintem ugyanúgy fel fog járni a HZS-re mintha még tag lenne. DE mostmár csak olvasni.
Sőt szerintem Zaj is még most is jár rendszeresen a HZS-re sőt szerintem amit most írok olvasni is fogja.
letsgo:
Szia Micho:
Elöször is Boldog Születésnapot!
Nagyon sajnálom, hogy kilépsz, most nem maradásra akarlak bírni, nem egyártalán, nem mert ha Te így döntesz akkor az így van és punktum. Köszönöm szépen a sok segítséget amit adtál, a bíztatásokat, hogy kiettétek a képregényem (bár sajnálom, hogy az új sorozatot már nem láttod) és persze azt, hogy ilyen barátságos ez a honlap. (na jó ez bénán hangzott). Kívánság: Kívánok Sok Boldogságot az életben, örömöket, egészséget, szeretetett, és Minde Jót amit csak eltudsz képzelni. Szomorú vagyok, hogy elmész, de ahogy mondta Porthos, nem azt kell nézni, hogy elmész hanem azt, hogy itt voltál velünk. Szóval az a lényeg, hogy emelt fővel távozhatsz! Köszönök mindent! És még egyszer Boldog Szülinapot!
Ezekiel:
Én Micho-nak üzennék, remélem azért még olvassa:
Minden jót és szépet kivánok, Barátom! (Kérlek nézz át a KN-re, mert nagyon sokan kivántak boldog szülinapot!)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése