HálóZsák fórumok > OFF topik
Ünnepnaptár
Troll:
Boldog szülinapot Alfienak.
Troll:
Épp ellenkezőleg... Mivel nem igazán lehet eltüntetni a füvet a közéletből, a hozzáértők azt szeretnék elérni, hogy a fiatalok minnél késöbb találkozzanak vele. Ezt tájékoztatással lehet leginkább elérni (szvsz).
Ha valaki érettebben találkozik ilyesmivel, és még tudásanyaga is van róla (valós tudás), akkor lehet, hogy ki se próbálja, de legalábbis a hatása nem egy fejlődő 15 éves szervezetet éri, ami sokkal érzékenyebben reagál az ilyesmire.
Tehát szerintem nem elhallgatni kell a dolgot, hanem elmondani mivel állnak szemben.
Egyébként meg: "NA mind1."
Spidáj:
NEkem ez a véleményem a füvezésről:
Minden gyereknek azt mondják hogy rossz, rászoksz stb...
De a gyerekben végig ott a gondolat: ki kéne próbálni.
És szerintem jobb kábé 15-16 évesen 1szer túlesni rajta.
Utána nem rágod magad rajta hogy miből maracc ki, viszont akkor már eléggé érett vagy ahoz hogy átérezd nem ér ennyit ez az egész.
Nincs értelme minden zsét arra költeni hogy keménygyerek legyél azér mer füvezel.
Mer attól nem vagy kemény gyerek.
Aki meg aztt mondja hülye barom vagy mer nem füvezel az + menjen az anyjába.
Egyébként a fűre + nem lehet rászokni.
De félre ne értsétek fiatalkorú ismerőseim és fórumozók itt a fórumon.
Ezzel semmiképp sem arra akarlak irányítani titeket hogy füvezzetek mer át kell asni rajta.
Ez csak az én verzióm volt.
És ha már füvezni is fogtok, semmiképp sem idegen buliban hanem olyan emberek között akik hazavisznek ha kész vagy és akik elött nincsen titkolni vagy szégyelni valód.
Na ez az én véleményem.
Egyébként sztem legálissá kéne tenni itthon is.
Hollandiában legális (vagyis pl ahol árulják pl kávézók + ilyenek, ott szabad, + otthon is szabad, de pl az utcán vagy olyan helyen ahol nem árulják ott ugyanúgy tilos sőt nagyon keményen +büntetnek érte) és ott sokkal kevesebben is füveznek mint pl magyarországon.
Bár tény hogy ott viszont a keményebb anyagokat nyomják.-
NA mind1.
Troll:
Igen... Kellemes Húsvétot.
És vigyázzatok, hogy a sok részeg disznó ne lépjen a kezetekre hazafele menet.
Ja és a fűről...
Szerintem kb ugyan olyan vétségnek számít, mintha az ember a részegekkel poénkodik, ergo nem gáz... szerintem.
Megfigyelés:
Némely fiatal többet tud a drogokról nállam, ami szerintem nem baj, mivel tudatlanul sokkal veszélyesebb találkozni a témával. (és ne legyen kétségtek, hogy találkoznak)
VTomi:
Köszönöm dícsérő soraitokat, így csináljon nektek az ember meglepit...
--- Idézet ---Hmm... Egy kicsit nem erőltetett már ez a füvezés dolog?
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Nem, hogy csak erőltetett, de egy képregényes oldalon, ahol fiatalok is megfordulnak ... hááát
--- Idézet vége ---
Ezt indokoljátok már meg, légyszi... És hogy érted, hogy fiatalok is? Én is 15 vagyok, és eddig akinek mutattam, azt mondta, tök poén, nem értem, nektek mi a bajotok vele... De biztos.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése